Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll

Lagsidan för domare finns nu inte längre!
2022-08-02 15:57

Igår lades Lagsidan ner och kan inte längre användas för domaranmälningar. Vi har därför blivit tvingade att övergå i en Drive-fil där alla matcher finns och domare lätt kan skriva upp sig på de matcher man är intresserade av. Se beskrivning och länkar på hemsidan, "Matcher och Cuper" -> "Domare": Sävar Idrottsklubb - Fotbollssektionen (savarik.se)

 

Lagledare: Igår drog vi ut en lista från FOGIS på alla hemmamatcher - många lag har ännu inte uppdaterat FOGIS trots att tidsfördelningsmötet var i Juni. Gå in och uppdatera snarast och meddela team Lagadmin eller team Match när ni är klara så uppdaterar vi filen.

 

Domare: De anmälningar ni gjort på Lagsidan är borta, ni behöver tyvärr göra om er intresseanmälan i Drive-filen. Vi chansade men det gick inte hem, vilket resulterade i dubbeljobb för er. Vi ber om ursäkt!

 

Hör av er om ni får problem med filer, hemsida, kontaktuppgifter etc. Vi får prova oss fram och fixa problem eftersom.


Nyhetsarkiv
2021-12-12 20:00
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt