Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll

Sävar IK fotboll pojkar 2016

Välkommen till lagsidan för fotboll pojkar 2016! Här finns information om kommande träningar, matcher och andra aktiviteter. Detta kommer vara vår primära informationskanal och det är här ni får reda på om träningar är inställda eller annan viktig information!

 
Är du förälder till en pojke född 2016 som vill börja spela fotboll? Vi tar emot nya spelare när som helst under säsongen. Mer information om fotboll i Sävar IK finns på följande länk Börja spela fotboll i Sävar IK. Tveka inte att kontakta någon av ledarna för att anmäla ditt barn. Kontaktuppgifter finns under Truppen

Ladda hem SportAdmins medlemsapp, så får du all information rörande laget direkt som avisering i telefonen. I appen anmäler ni även om ert barn kommer till träningen/matchen eller inte vilket underlättar ledarnas planering. Se till så att ni har skrivit in era kontaktuppgifter så vi lätt kan nå er om det skulle behövas. Appen finns både för Android och för Apple.
 
Träningstider 2024
Vi tränar tisdagar 17.30-18.30 samt onsdagar 17-18 och lägger som vanligt in kallelser allt eftersom i SportAdmin. 

 

Obs! Ingen träning onsdag 1 maj.

 
Sammandrag
Helgen 11-12 maj samt 25-26 maj har vi borta-sammandrag. Respektive sammandrag spelas antingen på lördagen eller söndagen och så fort vi har fått inbjudan från arrangörslaget återkommer vi med mer information.  
 
Söndag 9 juni kl. 9-12 samt lördag 29 juni kl. 12-15 arrangerar vi hemma-sammandrag.
 
Utrustning
Träningsskor (fotbollsskor är en fördel, men inte ett krav), benskydd, vattenflaska och kläder efter väder.
 
Under fliken Kalender kan ni se planerade träningar och matcher
 
Kontakt
Minnesanteckningar, nyval teamrepresentant och byte av matchhelg
2024-04-21 18:56

Hej!

 

Minnesanteckningar från föräldramöte
Härligt att det var så bra uppslutning på föräldramötet i torsdags! För er som inte hade möjlighet att närvara så finns här det bildspel som visades samt minnesanteckningar.

Tillsätta ny teamrepresentant
Vi trodde att alla platser blev tillsatta i samband med föräldramötet, men det visar sig att vi behöver tillsätta en ny teamrepresentant från vårt lag. Här kan ni läsa mer om vad en teamrepresentant är och gör. Om det är någon utav er som är intresserad så får ni gärna meddela lagledarna så snart ni kan. De team som behöver fyllas på är;

  • Sponsor och marknad - Hanterar sponsoravtal, tar emot förslag på och erbjudanden om sponsring. Utvecklar sektionen både strategiskt och i form av sökta medel.
  • Lagadministration - Behörigheter till Fogis där serieanmälan och matchresultat registreras. Utbildar och stöttar Sportadmins användare. Ansvarar för match- och tidsfördelningen. Godkänner dommararvoden.
  • Lagsamordning- Hanterar frågor om samarbeten lag emellan och andra klubbar.

Det finns möjlighet att önska vilket team man i första hand vill ingå i. Om ingen frivillig har hört av sig innan tisdag så kommer vi att lotta ut uppdraget bland er som ännu inte har något uppdrag för klubben.

Byte av helg för sammandrag
På föräldramötet pratade vi om att vi blivit tilldelade att ha hemmasammandrag under midsommarhelgen när många är bortresta. Vi har därför undersökt möjligheten att byta helg, och fått klartecken att flytta sammandraget till veckan därpå: lördag 29/6 kl. 12-15. 

Översikt av aktuella tränings- och matchtider finns överst på vår hemsida.

 

Föräldragrupp Whatsapp

För att vi föräldrar lättare ska kunna kommunicera med varandra i så är det skapat en Whatsapp-grupp som ni gärna får gå med i. Följ länken: 

https://chat.whatsapp.com/IxdEvTavESL84zEaOtUlCp


Till sist en påminnelse till er som ännu inte betalt medlemsavgiften till Sävar IK att göra det så snart ni kan.  

 

Vi ses på tisdag!

 

/Ledare och lagledare

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 17/04 21:16 
Fotbollssektionen, 17/04 16:24 
Fotbollssektionen, 13/03 19:43 
Fotbollssektionen, 03/01 11:28 
Fotbollssektionen, 19/08 15:11 
Nyheter från föreningen
Sävar Idrottsklubb, 22/04 22:00 
Sävar Idrottsklubb, 21/04 10:17 
Sävar Idrottsklubb, 13/04 13:37 
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt