Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll

Sävar IK fotboll pojkar 2016

Välkommen till lagsidan för fotboll pojkar 2016! Här finns information om kommande träningar, matcher och andra aktiviteter. Detta kommer vara vår primära informationskanal och det är här ni får reda på om träningar är inställda eller annan viktig information!

 
Är du förälder till en pojke född 2016 som vill börja spela fotboll? Mer information om fotboll i Sävar IK finns på följande länk Börja spela fotboll i Sävar IK. Det går även att anmäla ditt barn på följande länk Anmäl ditt barn. Tveka inte att kontakta någon av ledarna om det är några oklarheter. 

Ladda hem SportAdmins medlemsapp, så får du all information rörande laget direkt som avisering i telefonen. I appen anmäler ni även om ert barn kommer till träningen/matchen eller inte vilket underlättar ledarnas planering. Se till så att ni har skrivit in era kontaktuppgifter så vi lätt kan nå er om det skulle behövas. Appen finns både för Android och för Apple.
 
Träningstider
Tisdagar kl. 16.30-17.30. 
Skogsvallen A-plan (stora konstgräsplanen Aspvägen 30)
 
Utrustning
Träningsskor (fotbollsskor är en fördel, men inte ett krav), benskydd, vattenflaska och kläder efter väder.
 
Under fliken Kalender kan ni se planerade träningar och matcher
 
Kontakt
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
Sävar Idrottsklubb, 24/09 08:00 
Sävar Idrottsklubb, 09/08 13:07 
Sävar Idrottsklubb, 27/06 11:04 
Sävar Idrottsklubb, 27/05 19:25 
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt