Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll
Flickor 2014

Sävar IK fotboll flickor 2014
Välkommen till vår lagsida för flickor födda 2014! Här finns information om kommande träningar, matcher och andra aktiviteter.
 
Kontakt
 
Träningstider 2021
Vi tränar på måndagar 17.00-18.00 på A-plan (Skogsvallen). 
 
Börja spela fotboll 
Vill ditt barn börja spela med oss? Vad roligt! Här finns mer information och länk till anmälan: Börja spela fotboll i Sävar IK
 
Sommaruppehåll v. 27 - v. 30
2021-06-11 11:49

Vecka 27 till och med vecka 30 (juli månad) har vi uppehåll med träningarna. Sista träningen innan uppehållet blir alltså den 28 juni. Sedan ses vi igen den 2 augusti!

Sol på träningen och lagsidan är igång
2021-05-26 11:23

Nu är vår lagsida för fotboll flickor 2014 igång! På lagsidan finns kalender för träningar (och i framtiden våra matcher) och här lägger ledarna upp annan aktuell info, till exempel om någon träning skulle bli inställd. Du som är registrerad som förälder till en spelare får automatiskt en notis när en nyhet läggs upp. Kallelser till träningarna kommer att fortsätta skickas ut precis som tidigare. 

(Om du läser den här nyheten i mobilen hittar du menyn för lagsidan på de tre vita strecken ovanför nyheten, till höger.)

 

I måndags hade vi äntligen sol på träningen och glada barn sprang hinderbana, lekte banan-kull och spelade mot två mål. Men det roligaste kanske var att hälla vatten på huvudet? 

 

 

 
Vi finns på Linkedin
Stöd Sävar IK
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt