Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Idrott till glädje för alla
Bollkul - för dig som är 6 år

Bollkul är vår föreningsgemensamma aktivitet för barn i förskoleklass.

På bollkul kommer vi aktivera barnen tillsammans genom roliga lekar och med olika bollar och redskap för att utveckla barnens rörelsekompetens. Leken är prioriterad då det är roligt samt att den utvecklar social kompetens, kreativitet och kommunikation. Vi vill att träningarna präglas av hög aktivitet och rörelse.

Inställt bollkul 15/1
2023-01-12 14:19

Tyvärr tvingas vi ställa in årets första bollkul nu på söndag då B-hallen fortfarande är stängd pga. vattenskada.

 

Det är i dagsläget osäkert när kommunen öppnar hallen igen. Vi hoppas på start 22/1.

 

/ledarna för Bollkul

Bollkul - Start 6/11 kl 13-14
2022-10-17 14:42

Hej!

 

Vi som kommer att vara ledare för bollkul heter Jimmy, Charlotta och Robert. 

 

Som det ser ut nu så kommer vi att starta 6/11 kl 13-14 i B-hallen. Beroende på om det tillkommer fler barn framöver så kan gruppen delas upp i två pass, men det informerar vi om i så fall. 


Eftersom vi är tre ledare än så länge (vi ser gärna att vi blir fler) och för att det ska bli så bra som möjligt för barnen vill vi att några av er föräldrar som stannar kvar på plats är beredda på att hjälpa till under några övningar.

 

Vi ses 6/11
Ledarna

Bollkul - anmälan öppen för barn födda 2016!
2021-10-08 09:10

Nu är det dags att dra igång föreningens gemensamma bollkul för flickor och pojkar född 2016. I denna grupp har vi pojkar och flickor tillsammans. 

 

Preliminärt Startdatum: 23 oktober 2022, när ledare finns startar gruppen.
Tid: kl 13.00-15.00 på söndagar, om det blir många barn delar vi upp dem i två grupper.
Plats: B-hallen, samma byggnad som Sävar simhall.
Kostnad: Medlemsavgift 250kr och deltagaravgift 350kr (höst + vår), faktura aviseras under november. Vi vill att barnen ska få testa på innan betalning sker. 

 

Vad är bollkul?
På bollkul kommer vi aktivera barnen tillsammans genom roliga lekar och med olika bollar och redskap för att utveckla barnens rörelsekompetens. Leken är prioriterad då det är roligt samt att den utvecklar social kompetens, kreativitet och kommunikation. Vi vill att träningarna präglas av hög aktivitet och rörelse.

 

Anmäl dig som ledare
I en förening som Sävar IK behövs föräldrar som ledare i och kring gruppen. Ni behöver vara ca 4-5 ledare för gruppen. När gruppen har både ledare och barn kontaktar vi er med mer information för uppstart. Vi siktar på att starta igång verksamheten i slutet av oktober.

 

Anmäl intresse av att vara ledare HÄR.

 

Vi erbjuder ledare stöd genom exempel på träningsupplägg för bollkul samt att föreningens verksamhetsledare och föreningens Team utbildning finns som stöd till er blivande ledare vid frågor eller funderingar.

 

Uppstartsmöte för nya ledare
Utbildningsteamet för föreningen har planerat in en träff med er kommande ledare till den 16 oktober i B-hallen kl 13.30-15.00 för en kort intro i Sävar IK samt att vi kommer testa en del lekar tillsammans och visa vart ert skåp med material finns (bollar, ärtpåsar, koner, västar, innebandyklubbor m.m). 

 

Anmäl ditt barn

Anmäl ditt barn till Bollkul här.

 

 

Vid frågor eller funderingar kontakta

 

Maria Bergkvist, 070-6519496

maria.bergkvist@savarik.se

Verksamhetsledare

Sävar IK

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Sävar Idrottsklubb, 11/01 13:00 
Sävar Idrottsklubb, 22/12 11:32 
Sävar Idrottsklubb, 01/12 13:02 
Sävar Idrottsklubb, 29/11 09:52 
Sävar Idrottsklubb, 22/11 09:11 
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt