Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Innebandy
F 2013
Bli medlem i Sävar Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Sävar IK F13
Välkommen till vår lagsida! Här finns information om kommande matcher, träningar och andra aktiviteter.
 
Kontakt

Ledare och spelare »

Innebandysektionen

 
Träningstider 2021/2022:
Lördagar: 11.00-12.00, B-hallen (badhushallen)
 
Kom och prova på!
Kom och prova på innebandy med oss! Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp och testa 3 gånger innan man bestämmer sig. Vi behöver få barnets personnummer och kontaktuppgifter av er när ni väl bestämt er för att fortsätta.
Viktigt att veta!
Man behöver ha inneskor, innebandyklubba och ett par glasögon för att spela. Vanliga glasögon går bra, annars finns det "innebandyglasögon" att köpa på Intersport. Vi kommer inte släppa in era barn på planen om de saknar glasögon p.g.a. den försäkring vi har som klubb.
Om man inte har klubba/glasögon och vill prova på först innan man investerar så kan man höra av sig till oss tränare i förväg så kan vi säkert ta med en uppsättning låneutrustning.
Ny säsong, träningar, försäljning och matcher 2021/2022!
2021-10-16 12:30

Hej Innebandyfanatiker!

 

Nu har träningarna kommit igång på riktigt och det börjar nalkas matcher i November. Här kommer lite grundinformation som kan vara bra att ha:

 

Träningar

Vänligen se till att ni skickar med era barn hårsnoddar, mitt lager börjar ta slut! :) Ingen kan spelar bra innebandy med håret i ansiktet.

Träningstider hittar ni i välkomststycket på hemsidan eller i sportadminappen.

 

Matcher

Spelschemat släpptes under veckan som gick och finns nu att se i SportAdmin. Om ni inte redan använder appen så börja med det! Ni loggar in med samma e-mail som ni angivit som målsman-kontaktuppgift för ert barn. Har två vårdnadshavare sina uppgifter i systemet kan båda logga in. Vill ni lägga till några uppgifter på ert barn hör ni har er till Hans Olof på edblom.h@gmail.com.

Första matchen spelas i Elofssonshallen 7 November kl.14.00.

 

Vi samlas alltid 30 minuter före matchstart, i omklädningsrummet som vi tilldelats, ombytta och klar. Vill man byta om i omklädningsrummet går det bra, men då får man komma tidigare. Ombytta och klara 30 min för match.

 

Försäljning

Den enda försäljning vi tänkt bedriva i år är försäljningen av bingolotter som hela innebandy-sektionen bedriver. Det finns inga krav på säljmängd och ju mer vi säljer desto mer får vi till lagkassan. Lagkassan kommer sedan användas till avslutningsskoj, uppstartsevents och cuper.

Underlag (bilder och säljunderlag) finns under dokument här på vårt lags hemsida:

Sävar Idrottsklubb - Innebandy F 2013 (savarik.se)

Huvuddokument Bingolotter-2021 är det enda ni behöver för att bokföra er försäljning men det fungerar också bra om man vill skriva ut och lägga på fikabordet på jobbet.

 

Det Sävarlag som säljer bäst vinner extra bonuspengar till lagkassan.

 

Julkalendrar, Sverigelotter och Färgfemman skraplott finns för uthämtning redan nu. Lotterna till jul och nyår kommer senare men kör igång bokning/försäljning redan nu.

Senast 19 Dec ska alla pengar ha redovisats till sektionen, via Hans Olof. Jag kommer ta in era försäljningsblad, ni swishar pengarna till mig och redovisar allt till sektionen.

Det är inte helt klart när vi kommer kunna hämta ut lotter, men mer info kommer så snart jag har den.

 

 

Om ni har funderingar eller frågor så hör av er till oss ledare, vi kan svara på det mesta!

/Hans Olof, Mattias, Malin, Helena

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandysektionen, 17/09 11:45 
Innebandysektionen, 16/09 15:05 
Innebandysektionen, 31/03 17:26 
Innebandysektionen, 28/03 16:55 
Nyheter från föreningen
 
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt