Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Handboll
Flickor F10

F10- Flickor födda 2013 & 2014

Välkommen att vara med!

 

F10 består av flickor födda 2013 och 2014.

Vi tränar tisdagar kl 17.00-18.00 och torsdagar kl 19.00-20.00 i Sävaråhallen. (Startdatum 3/10)

 

Vill du prova spela handboll är du alltid välkommen, oavsett när på säsongen. Utrustningen som behövs är sköna kläder och inomhusskor. Du kan prova upp till 3 träningar utan avgift innan du bestämmer dig om du vill fortsätta. Meddela gärna någon av ledarna innan du kommer, kontaktuppgifter

 

Vi välkomnar även föräldrar som vill hjälpa till under träningarna. Det behövs ofta hjälp med att slå passningar och likande på övningarna. Du behöver ingen erfarenhet av handboll och risken är stor att du tycker det är minst lika roligt som barnen :) Säg till ledarna om du vill hjälpa till så får vi möjlighet att göra roligare träningar för barnen. 

 

 

Försäkringsinformation vid skada: 
Klara, färdiga, städa!
2024-04-25 16:23

Hej alla i lag F10 handboll. 


Handbollssektionen har ett städarbete att utföra i Sävar den 5/5 kl 10.
Nedan följer en beskrivning. Vi önskar att några frivilliga kan jobba denna dag. Både vuxna och barn behövs. V hoppasi att du och ditt barn har möjlighet att hjälpa till denna dag. Anmäl gärna senast söndag 28/4 om ni har möjlighet att ställa upp(ber om ursäkt för kort varsel).
Ni kan skicka till reneelycksell79@gmail.com,  skriv namn på er båda.
/Mvh Föräljningsgruppen F10
 

Snart är det dags för din förening/ditt lag att delta i Klara, färdiga, städa! och göra en viktig miljöinsats!

 

Uppdraget består av flera delar, utbildning, städning, skräpanalys och rapportering. Ni kan läsa närmare om de olika delarna i bifogat informationsblad.


Städning

Ert städuppdrag genomförs den: 5 maj kl10
Under städningen plockar ni upp allt skräp ni hittar och sorterar enligt instruktioner i bifogat material.
Städningen ska ta cirka 3-4 timmar inklusive samling och paus.

Städområde

Ni har tilldelats följande städområde: https://kartor.eniro.se/m/E3Ksm
Ni städar endast där ni känner er trygga, ej längs stora vägar eller liknande. Blir ni färdiga med städområdet innan utsatt tid så breddar ni där det anses rimligt.

De fyllda säckarna får ni själva slänga på en återvinningsstation eller återvinningscentral då kommunen tyvärr ej kunde hjälpa till med detta.
Klicka på länken för att hitta er närmsta ÅVS eller ÅVC - Sveriges avfallsportal | Sopor.nu

 

 

 

Städmaterial
*Städmaterialet skickas till er med Postnord ca 1 vecka innan städhelgen. Vid städtillfället använder både ungdomar
och ledare de t-shirtar och handskar som skickats till er samt de gula ICA-säckarna.

*T-shirtar och handskar ska tvättas efter städningen och lämnas in till er ICA-butik samt resterande oanvända säckar.

Press
Städa Sverige kommer att skicka ut pressmeddelanden om er och övriga medverkandes insats i Klara, färdiga, städa!.
Dessutom kommer vi dela ut städledarens kontaktuppgifter till lokala medier, återkom snarast om detta inte är okej.

 

Glöm inte!

*Innan städningen ska alla deltagare genomgå vår digitala miljöutbildning som görs via länken: www.stadasverige.se/miljoutbildning
*Under städtillfället gör ni en skräpanalys, som ska skickas in direkt efter städningen. Ni hittar den här: Skräpanalys - Städa Sverige – Idrottens miljöorganisation (stadasverige.se)
*Senast två dagar efter utfört städuppdrag ska städledaren fylla i en städrapport (1 för varje lag/område) som ni hittar här: Rapportkort Klara, färdiga, städa! - Städa Sverige – Idrottens miljöorganisation (stadasverige.se) Vi kan inte börja processen med att betala ut ersättningen förrän vi fått in er rapport.

Stort tack för ert engagemang!

2024-04-08 14:52

Hej!
Imorgon avslutar vi säsongen i handbollssektionen med handbollens kväll, ta med dom ni känner som är pepp på att spela handboll och äta hamburgare!

 

Matchtröjor lämnas imorgon till Björn. Matchtröjorna ska vara tvättade. Har ni inte möjlighet imorgon så lämna i Björns brevlåda på Påsklovsvägen 4, senast fredag 12/4.

 

Sen vill handbollssektionen rikta ett stort tack för allt arbete som lagts ner under säsongen.

Tack till er som hjälpte till igår på EM-kvalet. Spelarna som var med på inspringet har fått så otroligt mycket beröm för en fantastisk insats! 

Avslutning
2024-03-24 08:54

Hej!

Efter en helt fantastisk säsong med era härliga barn så är det dags att avrunda. På tisdag har vi vår sista träning, då vi bjuder in alla föräldrar som har möjlighet till gemensam träning och match! Vi avslutar med fika för barnen!

9/4 är det handbollenskväll, gemensam avslutning för alla i handbollssektionen, mer info kommer!

Arbete landskamp söndag 7/4
2024-03-14 11:44

Hej alla föräldrar,

 

Vi förstår att ni med spänning gått och väntat på mer information om vilket arbete vi i F10 ska utföra under EM-kvalmatchen i handboll där Sveriges damer möter Luxemburg i Thorén Arena! Vår uppgift tillsammans med U8, P10 och U12 är att sköta försäljningen i arenans kiosker. I uppdraget ingår bl.a att plocka fram varor, värma ev. toasts/korv, grilla hamburgare, sälja och städa kioskerna efteråt. 

Tidsschemat för detta arbete är att vara på plats från kl. 15 för att förbereda försäljningen, matchen börjar kl. 18 och slutar ca 19.30-45. Sedan tillkommer tid för städ och fix i kioskerna så någon gång mellan 20-21 bör vi vara klara.

Från vårt lag behöver vi 3 stycken frivilliga och lika många reserver (som kan hoppa in om något skulle dyka upp). Svara genom att fylla i formuläret https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IvxjNmpitHz01cbaJ_QEo5mJi1LMITn5IYIMsogxnw4/edit?usp=sharing absolut senast måndag 18/3 (men gärna så snart som möjligt). Har vi inte fått fram det antal vi behöver till dess kommer vi behöva lotta ut positionerna.

 

Så ta nu chansen att få vara med på detta historiska evenemang samtidigt som Sävar IK handboll får in pengar till sektionen!

 

Vänliga hälsningar,

Försäljnings/arbetsgruppen

Ansvar i F10 samt sektionsmöte
2023-10-26 13:00

Här finns information från sektionsmötet i måndags: https://www.savarik.se/docs/710/22830/Sektionsmöte%20höst%202023.docx

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Handbollssektionen, 12/04 18:37 
Handbollssektionen, 03/10 21:24 
Handbollssektionen, 08/06 17:31 
Handbollssektionen, 20/03 12:00 
Handbollssektionen, 20/03 11:29 
Nyheter från föreningen
Sävar Idrottsklubb, 17/05 14:36 
Sävar Idrottsklubb, 06/05 07:30 
Sävar Idrottsklubb, 05/05 16:19 
Sävar Idrottsklubb, 21/04 10:17 
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt