Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll
Pojkar 2013
Sävar IK fotboll pojkar 2013

Välkommen till lagsidan för pojkar 2013 fotboll!

 

Ledare och spelare

 

Kalender

 

Är du förälder till en pojke född 2013 som vill börja spela fotboll? Då hittar du mer information här:

 
Höstsäsongen drar igång!
2021-07-21 19:46

Hej på er spelare och föräldrar.

 

Nu på måndag den 26/7 kl 17:00 drar vi igång höstsäsongen. Den kommer bestå av 7 seriematcher. 4 bortamatcher och 3 hemmamatcher samt avslutas med Sävarcupen Söndag den 19 september. 

 

Första matchen för hösten spelar vi borta söndagen den 8 augusti kl. 10:00 mot Sandviks IK. Mer info om detta kommer senare.

 

Vi hoppas ni kommer laddade och att ni lirat mycket boll under sommaruppehållet.

 

/Ledarna P13

Sommaruppehåll
2021-06-24 09:12

Hej!

 

Nu på måndag kör vi sista träningen innan sommaruppehållet och vi börjar om igen måndagen den 26 juli. Det har varit en riktigt bra uppslutning på träningarna under våren och killarna har kämpat på otroligt bra. Under sommaren ser vi gärna att de kickar lite boll på egen hand, med kompis, syskon eller varför inte med en förälder🙂. 

 

Trevlig Midsommar!

/Ledarna

Försäljning toapapper
2021-05-03 15:19

Som vi tidigare informerat om så ska vårt lag sälja sälja minst ett abonnemang per spelare.

 

När man sålt klart mejlar man beställningsunderlaget med antal sålda abonnemang till mig på adress, jorg.rahm@gmail.com och swishar korrekt summa till 070-6454871 samt märker det med barnets namn samt Toapapper.

 

Jag säkerställer att lagets sålda produkter hämtas bestämd dag & tid på Engmans mack & sedan att distribuera abonnemang till respektive spelare. Har ni sålt abonnemang utanför ert eget hushåll får ni själva ansvara för att köparna får sitt beställda abonnemang.

 

Senast den 15 maj måste jag ha era beställningsunderlag.

 

Har ni frågor om försäljningen så tveka inte att höra av er.

 

/Jörgen R

Årets försäljning: Toapapper!
2021-04-20 21:25

Nu drar årets försäljning för fotbollen igång. Detta är den sektionsgemensamma försäljningen som vi driver i år för att stötta sektionens ekonomi men som även kommer bidraga till lagkassan.

Det mesta av informationen hittar ni på bilden ovan, det finns även andra saker att sälja (Panten&Returen) men dessa är valfritt att sälja. I övrigt är det följande som gäller:

 

- Varje spelare i P13 förväntas sälja 1 abonnemang. Man får naturligtvis sälja fler, men minimum är 1.

- Sista försäljningsdag är 15/5.

- Det finns ett beställningsunderlag, under Dokument här på hemsidan, som skall använda: Dokument Klicka på övrigt, filen heter "Beställningsunderlag Toapapper".

- All betalning görs av beställare vid beställning (förskott) till lagansvarig.
- När man sålt klart mejlar man excelfil med antal sålda abonnemang till lagansvarig samt swishar korrekt summa till lagansvarig och märker det med barnets namn samt Toapapper.

- Lagansvarig säkerställer att lagets sålda produkter hämtas bestämd dag & tid på Engmans mack & sedan att det distribueras till köparna.

- Beställningsunderlaget skickas till lagansvarig på mail jorg.rahm@gmail.com

 

-Lagansvarig Jörgen Rahm

 

Har ni frågor så hör av er!

 

/Ledarna

Nu rullar fotbollen snart i gång
2021-04-05 21:27

Nu är det snart dags för fotbollen att köra igång. Vi har i år träningstid på måndagar mellan 17-18, på A-planen uppe på Skogsvallen och vi tänkte köra igång måndagen den 19 april. Vi hoppas att alla  från förra året vill vara med även år och vi hoppas också att vi kan bli några fler. Förhoppningsvis kommer via att få spela lite matcher under säsongen.

 

Innan vi rullar igång med träningarna kommer vi att ha ett föräldramöte, onsdag den 14 april, kl.18. Vi träffas utanför klubbstugan och har mötet utomhus och coronasäkert. Vi vill att minst en förälder till varje barn dyker upp till mötet.  Vi är en rätt liten grupp så alla får räkna med att försöka  bidra med någon insats för att vi ska kunna hålla igång ett lag för killarna. I år vill föreningen att vårt lag ska bidra med en person till plangruppen och två personer till någon av de tolv team som finns i fotbollen. Vilka teamen är kan ni läsa här: https://www.savarik.se/sida/?ID=285655 , fundera gärna på vilket sätt ni kan bidra och har ni frågor kan ni höra av er till oss ledare eller så tar vi det på föräldramötet. Våra kontaktuppgifter finner ni på vår lagsida:

https://www.savarik.se/start/?ID=278189

 

Vi ses!

/Ledarna

 

 

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
 
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt