Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Korpen
Outdoor Training

Upptäck Outdoortraining i Sävar

Allt fler upptäcker fördelar med att träna utomhus. Inte så konstigt med tanke på att det är så roligt och så enkelt – det är bara att snöra på sig ett par sköna skor och ge sig ut i närmiljön. Sävar IK Korpen erbjuder träningar med ledare två gånger i veckan. Vi bygger under hösten 2021 en skogshinderbana öppen dygnet runt för alla i anslutning till Sävar IP. 

 

För att börja träna Outdoor i grupp med instruktör klicka på "Bli medlem" knappen till höger och sök efter Outdoortraning.

 

 

Yta för utomhusträning - Vi behöver din hjälp!
2021-10-25 09:30

Korpensektionen kommer under våren/sommaren 2022 att färdigställa en yta för utomhusträning på Sävar Idrottsplats. 

 

Ytan kommer att kunna nyttjas av många, och på olika sätt. Tex genom fysträning på enstaka stationer eller som cirkelträning - dels för spontanträning, men också en möjlighet för lag att förlägga sin fysträning där. Vi hoppas också att äldre fotobollslag ska kunna nyttja ytan för fysträning.

 

Och SJÄLVKLART kommer vi också att flytta all vår Outdoorträning till den nya träningsytan.

Länk till alla övningar Multiarenan
2020-11-13 16:12
Här har Malin med assistans av Loke spelat in instruktioner till övningarna som gjordes på passet igår. Vi kommer att sätta upp lappar med qr-koder efter helgen. Men ni kan titta på spellistan på Youtube och redan nu träna hemma eller ute  på Multiarenan om ni vill!

Vi ställer inte in- vi ställer om!
2020-11-13 13:55
Håll ut och håll avstånd, men fortsätt att hålla igång med träning! Sävar IK vill främja att de som vill kan få träna säkert med avstånd men ändå känna en viss samhörighet. Vi hoppas framförallt att folk kan träna på Multiarenan vid 18.30-tiden så blir det inte så ensamt, men ändå med gott om avstånd. På stolparna finns QR-koder uppsatta med instruktioner och även QR-koder med instruktioner av Malin som är en av instruktörerna från Outdoortrainingen. Malin berättar på Youtubefilmerna om hur du kan träna på Multiarena och tipsar om en tabata app som är ett bra hjälpmedel. Vi hoppas att vi kan få se både vuxna men också 04: och andra ungdomar som inte kan träna i sina lag just nu på multiarenan med avstånd emellan sig. Denna satsning görs i samarbete med möjliggöraren Umeå Energi #vigörumeåbättre
”Vi ställer inte in- vi ställer om”
2020-11-12 20:40
Det är bra med social distans på en Multiarena
 
Outdoor Training finns på Instagram
2020-09-29 19:45
Nu finns Outdoor Training på Instagram! 

Är du nyfiken på varför vi har så roligt tillsammans? Följ oss på Instagram!

Sök på  Outdoortraining Sävar eller hitta oss genom att klicka på följande länk: https://instagram.com/outdoortraningsavar?igshid=v3ru2yxnjccy

Vecka 41 startar vi vår sista 8-veckors-period med Outdoor Training innan vi tar paus och återkommer i vår.

Är du nyfiken och vill vara med! In och läs här:
http://www.savarik.se/nyheter/?ID=290341&NID=731412

(Oömma) kläder efter väder - Vi ses Outdoor ;-)

Hälsningar från Sävar IK, KorpensektionenKommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Korpensektionen , 09/06 07:16 
Korpensektionen , 25/02 17:07 
Korpensektionen , 03/01 19:10 
Nyheter från föreningen
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt