Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Korpen

Aktiviteter

Här kan du utforska våra aktiviteter

Arenor

Hitta till alla våra arenor.

Bli en Korpenkraft

Här får alla engagera sig!

Nyheter

Nytt avsnitt av Sävarpodden
2022-11-23 21:20

I veckans avsnitt av Sävarpodden så är Angelica Johansson gäst. En Sävarbo som är ideellt engagerad i Sävar IKs gymnastiksektion. Hon berättar om den positiva energi som barnen bär med sig till träningarna och hur hon själv blir smittad av den. Ett engagemang som tar tid men ger väldigt mycket tillbaka. Välkomna till ett avsnitt fyllt av glädje och entusiasm.

 

Finns där poddar finns t.ex här.

https://open.spotify.com/episode/3McZkJpZd8IlCZM4kySGTM?si=JePzKo4PSuWw-4FBPI6p4g&fbclid=IwAR0OBO3PHiqgtWrNkoCVu5zlpDS0WqhP-lvTeSUHIFm_KDrgM2a0oNhWi2Y&nd=1

Nu är bastun tillbaka på Skogsvallen. Var tycker du den ska stå i vinter?
2022-11-14 14:05

Efter en sommar och höst vid vackra Svartbergsforsen är vår bastu tillbaka utmed klubbstugan vid Skogvallen. Det går alldeles utmärkt att hyra den där. Med nycklarna följer en tagg för att ta sig in i omklädningsrummet för dusch och ombyte.

 

Men, det kanske finns trevligare ställen den kan stå på i vinter, kanske där man kan hålla en vak öppen? Var skulle du vilja att den ställs upp? Lämna ditt förslag som en kommentar på vår Facebooksida.

Sävarpodden: Karin Hedman
2022-11-07 21:30

Nytt avsnitt av Sävarpodden ligger ute. Gäst är Karin Hedman.

 

Karin jobbar som lärare på Sävar skola och i veckans avsnitt får vi höra hur hon använder sina hundar Qingen och Tage som verktyg i undervisningen.

 

Sävarpodden finns där poddar finns, tex här: https://open.spotify.com/episode/5LgptrHM24gOqvPp1dwL4d?si=bgXxvFheSmKOHW3HB54qMw&fbclid=IwAR3IEpFX-R5FdzbGBcQ_cQ2aAqeGA7P6S27I6hlU_dX3YxeQNtJ9fDcaoZg&nd=1

 

Vill ni mer av Tage och Qingen så har de varsin film på youtube!
Klicka HÄR för att se filmen om Tage och HÄR för att se Qingens film. Ni kan även följa hundarna på Instagram @skolhundenquingen och @tagegariskolan.

Hänger ni kvar ända till slutet så utlovar vi även en (bortklippt) skrattsalva, av sällan skådat slag, från våra poddvärdar, Per och Helena.

 

Tack Karin för att du kom till podden och berättade om ditt arbete!

 

 

Nyheter från våra lag
Nyheter från föreningen
Sävar Idrottsklubb, 29/11 09:52 
Sävar Idrottsklubb, 22/11 09:11 
Sävar Idrottsklubb, 07/11 22:18 
Sävar Idrottsklubb, 27/10 08:35 
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt