Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll

Fotboll F16

Fotboll för Flickor födda 2016. 

Klicka här för att börja spela fotboll i Sävar IK!


På den här sidan kommer vi samla information om träningar, sammandrag, uppdrag i föreningen och annat nyttigt... 

Ni hittar även kontaktinfo till tränare och lagledare. 

Barnen ska vara klädda enligt tanken ”kläder efter väder”, träningsskor (fotbollsskor är en fördel men inte ett krav, vi spelar på konstgräs) och benskydd. 

Välkomna! ⚽️

 

 

Träningstider:

Tisdagar 16:30-17:30, Sävar IP 

 

Avgifter:

Medlemsavgift i Sävar IK: 250 kr/år

Träningsavgift: 700 kr/säsong

 

Ladda hem SportAdmins medlemsapp, så får du all information från truppen direkt som avisering i telefonen!
Finns både för Android och för Apple.
Grupp messenger
2023-08-30 18:03

Efter diskussion på föräldramötet har vi nu startat upp en grupp på Messenger, bra att ha när snabb info är nödvändig eller allmänna frågor osv. Var ska vi spela kommande match? Har någon sett mitt barns jacka på träningen? Info från oss ledare… Osv…

Gruppen heter ”Sävar IK Fotboll F16”. Jag har i skrivande stund inte kommit på hur jag ska hitta ett sätt att dela gruppen (nån som vet hur man fixar inbjudningslänk, så hör av er!)

 

Vore jättebra om minst en (gärna fler) av vårdnadshavarna för varje barn är med i gruppen. Är ni inte redan med, så skriv till oss lagledare så lägger vi till er. 

⚽️

Sammandraget.
2023-08-28 20:44

Tack för all hjälp och engagemang under gårdagens sammandrag! Förutom att varmkorven såldes slut, så tycker vi ledare att det blev en jättebra förmiddag med spänning och fart. Vilka supertjejer vi har i laget!

 

Stort tack till er alla! 🌻

Terminsstart och info om sammandrag
2023-08-04 13:18
Lagindelning sammandrag HT -23

Hej alla!

 

Säsongens andra hälft är framför oss och den 8/8 kör vi igång med terminens första träning, samma tid och samma plats som innan sommaren. Välkomna!

 

När terminen kommer igång så kommer vi även få åka på sammandrag. Med sammandrag menas det att flera lag träffas under en för- eller eftermiddag för att spela matcher, likt en mindre cup där varje lag spelar ca 2-4 matcher per sammandrag. De spelar korta matcher om 4x3 minuter. Inga mål eller resultat "räknas" eller registreras (barnen räknar säkert, men vi vuxna stöttar istället, och berömmer deltagande och kämpaglöd).

 

Vi har sammanställt spelgrupper utifrån barnen som är anmälda i laget via Sportadmin (se listan ovan), så alla barn i laget ska ha chansen att vara med vid ett sammandrag - så är ert barn inte anmält i Sportadmin och gärna vill vara med på sammandrag, se till att anmäla snarast så barnet kan vara med och spela! Lägger ni till barnet, så meddela oss ledare så lägger vi in barnet i ett lag. 

Vi vill att alla barn har en ansvarig vuxen med sig vid sammandraget, och vi vill uppmana till samåkning till planerna. Vi har anmält två lag till sammandragen och vi kommer att kunna möta både flicklag, pojklag eller mixade lag. 

 

OBS!! Svara på kallelserna gällande sammandragen i god tid.

Har man inte möjlighet att vara med vid det tillfället man blivit lottad (eller om barnet inte vill vara med) måste man själv byta plats med något annat barn i annan grupp och även meddela oss ledare, så vi vet vilka barn vi kan förvänta oss dyka upp vid sammandragen. 

 

Vi kommer också inom kort att kalla till föräldramöte.

 

Har ni frågor och funderingar, tveka inte att höra av er via mail eller prata med oss före/efter träning!

 

Ha det bra i regnet!

 

Sammandrag:

Redan den 12/13 augusti har vi vårt första sammandrag, på Minervas fotbollsplan. Vi träffas 30 min innan sammandragets första match. Vi har tyvärr inte fått matchtider riktigt än, men uppdaterar här så fort vi vet mer. Info kommer också i kallelserna.

 

Sammandraget 27 augusti är här i Sävar, vilket innebär att vi står som värdar på hemmaplan. Då kommer vi behöva hjälp från er föräldrar att stå och sälja lite fika i Rogers Café och stå som matchvärd under matcherna. Ansvaret kommer lottas ut bland föräldrarna till de barn som är kallade till sammandragen. Mer info kommer.

 

Sammandraget 9/10 sept spelar vi i Flurkmark. Samling 30 min innan matchstart. Mer info om tider osv kommer. 

SportAdmin
2023-04-30 13:49
Ett tips till alla föräldrar är att ladda hem SportAdmins medlemsapp, så får du all information och nyheter som rör laget och alla kallelser till träningar och matcher direkt som avisering i telefonen!
 
Finns både för Android och för Apple.
Säsongen drar igång!
2023-04-28 08:16

Hej alla fotbollssugna tjejer!

 

Alldeles snart drar fotbollssäsongen igång för våra 6- och 7-åringar. Det ska bli spännande att få träffa alla!

 

Tisdagen den 2 maj kl 16:30-17:30 ses vi på Sävar IP (den stora konstgräsplanen vid Klubbstugan på Aspvägen). Kläder efter väder, bra springskor (gärna fotbollsskor) och benskydd.

 

Tänk på att barnen kommer med något i magen innan träning, har fått vara på toaletten och att vattenflaskan följer med! 

Detta kommer vara vår primära informationskanal och det är här ni får reda på om träningar är inställda eller annan viktig info!

Har ni frågor och funderingar så tveka inte att höra av er!

 

Till en början kommer vi lägga fokus på att ha kul och lära känna varandra. Inga matcher mot andra lag eller sammandrag under våren. Hur det blir i höst återkommer vi med information senare - kom gärna med egna synpunkter och förslag!

 

Vi ses på fotbollsplanen! ⚽️

 

 

Hälsningar ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt