Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll

Sävar IK - dags att starta nya lag i fotboll för barn födda 2013!
2020-04-08 10:04
Nu är det dags att dra igång fotbollen för Flickor och Pojkar födda 2013.


I år kommer det inte köras något uppstartsmöte för er föräldrar pga Coronaviruset. Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och Riksidrottsförbundets råd och rekommendationer angående Corona.


I en förening som Sävar IK behövs de flesta föräldrar som ledare i och kring gruppen. Det finns också behov av många andra insatser i föreningens i olika grupper, roller och styrelser som möjliggör barn- och ungdomars idrottande.


Vi erbjuder ledare stöd och utbildning genom våra idrottsspecifika utvecklingsplaner, träningsupplägg, ledarskap och värdegrund samt stöd i olika praktiska frågor.


Föreningens barn- och ungdomsansvarig samt faddrar finns som stöd till er blivande ledare.


Träningstider
Tjejer: A-plan kl 17-18 på onsdagar (start v.17)
Killar: A-plan kl 17-18 på onsdagar (start v.17)


När vi har en grupp med barn och ledare för respektive lag så kan vi börja med fotbollen, och kontaktar då er med mer info.


Anmäl ert barn i anmälningsformuläret nedan samt intresse av att vara ledare, senast 20/4.Välkommen till Sävar IK och fotbollssektionen!För funderingar kontakta

Maria Bergkvist, 070-6519496
Barn- och ungdomsansvarig
Sävar IK
 
Vi finns på Linkedin
Stöd Sävar IK
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt