Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Idrott till glädje för alla

Så här gör ni

Varje grupp/sektion som planerar en försäljning ska kolla i kalendern att ingen annan har planerat in en försäljning av samma vara redan, skulle det vara så kan man antingen byta vara eller lägga det på annan tidpunkt.

Alla försäljningar ska meddelas till respektive sektions kontaktperson i sponsring/försäljningsrådet denne ska då lägga in det i kalendern så att alla kan se det.

Tanken med kalendern och rådet är att det ska vara just rådgivande och förenklande, det ska inte bli krångligare och rådet kommer inte att bestämma vad som ska säljas av någon.

Sävar IK - försäljningskalender

Det här är en kalender som ska underlätta för alla när det gäller försäljning, det ska vara lättare att se vad som säljs just nu och vilken försäljning som är på väg att starta.

Det är tänkt att det ska underlätta för alla sektioner att planera sin egen försäljning så att vi kan undvika onödiga krockar både i tid och gällande vad som ska säljas.

 
Vi finns på Linkedin
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt