Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Idrott till glädje för alla

Hela Sävars Idrottsklubb

Fotboll - Gymnastik - Handboll - Hopprep - Innebandy  - Korpen motion - Skidor

 

Vi är en stark flersektonsförening i ständig utveckling. Vi är Umeås sjätte största idrottsförening - sett till antal aktiviteter för barn och unga - och har mer än 1000 medlemmar. Vi har ett starkt ideellt engagemang i Sävar och vi engagerar årligen många ungdomar, unga vuxna och vuxna i ideellt arbete. Deras engagemang är det som driver föreningen framåt.

 

Vi har löpande barn- och ungdomsverksamhet i idrotterna fotboll, gymnastik, handboll, hopprep och innebandy. Du hittar våra lag och grupper här. Du kan också anmäla barn till verksamheten här.

 

Jämte de "traditionella" idrotterna erbjuder vi två rörelsegrupper för barn, Rörelselek 3-5 år och Let´s move it för 6-7 åringar. 

 

 

Vi har även barn- och ungdomsverksamhet i Korpen. Där organiserar vi det som är efterfrågat med en särskilt tanke på de som inte hittat "sin idrott" någon annanstans. Hittills har det varit badminton,  beachvolleyboll/volleyboll, löpning, minitennis, mountainbike, outdoortraining och skidåkning. Aktiviteterna organiseras enligt de önskemål som finns, men förutsätter så klart ett det finns ledare som kan ta ansvar för verksamheten samt, i förekommande fall, anläggningar och miljöer där idrotten kan utövas. Här kan du lämna önskemål om en verksamhet som Korpen borde starta.

 

I fotboll, handboll och innebandy har vi tävlingsverksamhet för seniorer. Det är våra representationslag.

 

I vår Korpensektion har vi också möjlighet att organisera motionsidrott för vuxna, allt enligt de önskemål som kommer fram. Hittills har det varit löpskola, skidskola för vuxna, mountainbike och Outdoor training. Aktiviteterna organiseras enligt de önskemål som finns, men förutsätter så klart ett det finns ledare som kan ta ansvar för verksamheten samt, i förekommande fall, anläggningar och miljöer där idrotten kan utövas. Här kan du lämna önskemål om en verksamhet som Korpen borde starta.

 

Vision – Vår ambition

Hela Sävars IK. Vi får Sävar att växa och skapar Europas mest aktiva samhälle!

 

Verksamhetsidé - vad vi vill

Idrott till glädje för alla.

Vi vill:

- erbjuda ett livslångt idrottande,

- skapa en hållbar förening och

- bidra till ett attraktivt Sävar

 

Värdegrund – vår vägvisare

Alltid ett föredöme!

 

Omtanke och Glädje

Medskapande och Öppenhet,

Hållbart och Jämställt

 

Kontakta oss/hitta till oss

 
Kommande evenemang
Röda tråden
Tyck till
Våra lag
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt