Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Korpen
Skidor

Skidfest avslutade sportlovet 2023
2023-03-12 18:40

Som avslutning på sportlovet bjöd Sävar IK Korpen på en fantastisk skidfest för barn i strålande sol. Över 60 barn deltog i festligheterna, vilket gjorde det till en riktig succé. Barnen bjöds på en kortare skiddistans med uppvärmning, nummerlappar, teknikbana och målgång, där en speaker, föräldrar och ledare höll stämningen uppe under hela loppet.

 

Skidfesten var gratis för alla deltagande barn som bjöd på korv från Muurikka och godis från Sävar IKs specialgjorda fiskdamm. Dessutom fick alla deltagare en fin medalj med ett halsband från Norra Skog som var skapat exklusivt för skidfesten av fotograf Johan Vall. Det var verkligen en festlig dag för alla som deltog.

 

Sävar IK Korpen är mycket tacksamma för alla barn och föräldrar som kom och gjorde dagen till en riktig höjdpunkt. Vi vill också tacka våra möjliggörare, Poolia, Kvadrat och Norra Skog, för deras fina bidrag som möjliggjorde att evenemanget kunde vara gratis för alla. Framför allt tackar vi föräldrarna, medskaparna och ledarna i skidskolan Helena Lindén, Rebecca Vall, Emma Burström och Adam Sernheim som tillsammans skapade Skidfesten 2023.

 

Det var verkligen härligt att se så många barn som njöt av utomhusaktiviteter och en dag full av skidåkning och lek i strålande sportlovsväder. Sävar IK Korpen har som mål att främja fysisk aktivitet och hälsa för både unga och gamla och den här skidfesten var ett utmärkt exempel på engagemang för ett livslångt idrottande. Sävar IK har nyligen fått veta att vi vunnit pris på årets Idrottsgala för Årets Mest Hållbara Förening, vilket dagens Skidfest visar. Juruns motivering var "Med stor öppenhet utvecklas verksamheten utifrån efterfrågan. Tack vare ett omtänksamt medskapande och engagemang får fler ta del av ett livslångt idrottande." #allrörelseräknas

 
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt