Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Handboll
Ungdom 2014/15 U8

Galltvål U8
2022-11-24 10:51

Hej,
Även i år planerar vi för en gemensam säljinsats av Galltvål Vi sålde deras produkter förra året och vi upplever att det är en relativt enkel försäljning med en bra förtjänst. I år kommer den försäljningen sponsra Sävar Handboll.
Det är främst tvättmedel som vi säljer men det finns även tvål i både fast och flytande form. Samtliga produkter går att beställa in mer av så det finns inga övre begränsningar på mängden vi kan och får sälja.
Samtliga lag kommer att få ett visst antal tvättmedel per spelare att sälja och vår förhoppning är att vi tillsammans klarar av att sälja även mer än det.
Det är mycket som kostar inom handbollen och för att gå runt så behöver vi hjälpas åt att få in pengar. Vi har full förståelse för att det ibland känns jobbigt men ju fler som hjälps åt desto lättare blir det. 

Priser på produkterna. Vi vet att det finns ställen som kan vara billigare men det är även ett sätt att sponsra Sävar handboll. 
Tvättmedel           129 kronor(två produkter av denna är minimum att sälja)
Flytande Galltvål  99 kronor
Fast Galltvål           49 kronor
All information om produkterna:  www.galltvål.se

 

Deras produkter är enligt vår uppfattning lätta att sälja och av väldigt bra kvalité.

 

Det kommer vara att man säljer 2 flaskor tvättmedel per spelare
Ovan är alltså minimum men desto mer vi kan sälja desto mer pengar till handbollen.

/Handbolls sektionen


Ni har på er tom den 9/12 att sälja minst två tvättmedel. Men sälj gärna mer. Senast 10/12 vill jag ha ett mail där ni skriver om ni sålt mer än 2st tvättmedel, så han som delar ut kan ta med rätt produkter. Om ni inte sålt fler så behöver ni ej maila utan bara dyka upp på träningen 13/12 och hämta ut produkterna och betala för dom via swish. 

Frågor?  Maila mig på linawarg@hotmail.com
Med vänlig hälsning, Lina


Nyhetsarkiv
Galltvål U82022-11-24 10:51
Sammandrag 29/102022-10-23 13:31
Start av handboll2022-10-02 18:21
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt