Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Korpen
Löpning

HÖSTLOVS EXTRA Virituell löptävling under v.44
2020-10-23 09:56
Här ser du kartan på loppet. Starta var du vill längs banan. Troligen nära dig...
Sävar IK/korpen arrangerar en serie virtuella lopp med start på höstlovet under namnet "Sävarrundan". Bakom satsningen ligger Adam Sternheim och Björn Eriksson som var med och drog igång reflexbanan.

När nu coronaepidemin gör det omöjligt att arrangera traditionella lopp är det flera lopparrangörer som lanserar virtuella alternativ. Nu har turen kommit till Sävar IK/Korpen som prövar detta med start under Höstlovet v.44. Deltagarna tävlar mot varandra på samma bana, men vid olika tidpunkter och kan starta längst banan vart man vill. Här på denna Strava-länk hittar du banan https://www.strava.com/routes/2753733901287641752?fbclid=IwAR15az0ZZVHJ6LKKdjuCuP-GTjjD1a69McWSR2GGnI2tPEZ675OlXIfm5o4

Efter slutfört lopp lägger du in dina tider via detta google forms också så kan alla vara med även de som inte har Strava https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesRt1BPcnF5DiYRhx5wo4YFXAb5mfJNPJhomjgAYU8gjT2oA/viewform

Tävlingen startar på lördag den 24 och avslutas 1 november, så du väljer själv när under veckan du springer. Du kan också välja att springa loppet flera gånger och redovisa din bästa tid.

-Det är gratis att vara med och ger en möjlighet att skapa nya rutiner för att hålla motivationen kring löpning uppe. Faller satsningen väl ut i Sävar rullar vi ut fler virituella lopp, säger Adam och Björn som är initativtagarna till satsningen.

 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt