Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll
Pojkar 2013

Nu rullar fotbollen snart i gång
2021-04-05 21:27

Nu är det snart dags för fotbollen att köra igång. Vi har i år träningstid på måndagar mellan 17-18, på A-planen uppe på Skogsvallen och vi tänkte köra igång måndagen den 19 april. Vi hoppas att alla  från förra året vill vara med även år och vi hoppas också att vi kan bli några fler. Förhoppningsvis kommer via att få spela lite matcher under säsongen.

 

Innan vi rullar igång med träningarna kommer vi att ha ett föräldramöte, onsdag den 14 april, kl.18. Vi träffas utanför klubbstugan och har mötet utomhus och coronasäkert. Vi vill att minst en förälder till varje barn dyker upp till mötet.  Vi är en rätt liten grupp så alla får räkna med att försöka  bidra med någon insats för att vi ska kunna hålla igång ett lag för killarna. I år vill föreningen att vårt lag ska bidra med en person till plangruppen och två personer till någon av de tolv team som finns i fotbollen. Vilka teamen är kan ni läsa här: https://www.savarik.se/sida/?ID=285655 , fundera gärna på vilket sätt ni kan bidra och har ni frågor kan ni höra av er till oss ledare eller så tar vi det på föräldramötet. Våra kontaktuppgifter finner ni på vår lagsida:

https://www.savarik.se/start/?ID=278189

 

Vi ses!

/Ledarna

 

 

 


Nyhetsarkiv
 
Vi finns på Linkedin
Stöd Sävar IK
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt