Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Korpen

2023-01-03 19:10
Säsongens avsnitt av Sävarpodden

Under hösten/vintern släpptes ett antal avsnitt av Sävarpodden med fantastiska gäster och teman.

 

Här kommer några exempel från säsongens innehåll:
(Genom att klicka på gästens namn så kommer du direkt till avsnittet)

  • Anders Karlsson som tillsammans med sina kollegor driver Westerbottens bryggeri. Han tar oss tillbaka till källaren där allt börjar, berättar om bryggandets tjusning och ger lite tips på dryck till julens goda mat. 
  • Roger Eriksson och Jesper Nilsson berättar om hur det är att arbeta som deltidsbrandmän i Sävar. Uppoffringarna det kräver och vad man får tillbaka. Dessutom lite handfasta tips för att förebygga bränder och sådant man kan tänka på för att stå väl rustad om olyckan skulle vara framme!
  • Angelica Johansson är en Sävarbo som är ideellt engagerad i Sävar IKs gymnastiksektion. Hon berättar om den positiva energi som barnen bär med sig till träningarna och hur hon själv blir smittad av den. 
  • Maria Hirsh Oppman har en uppväxt inom föreningslivet där hon både varit engagerad inom Korpen men också som utövare inom handboll. Hon är i dagsläget aktiv inom Sävar IKs damlag i Handboll som tränare. Maria berättar om sin egen personliga resa genom en utmattning och de nya perspektiv som kommit efter det. I avsnittet lägger Maria stort fokus på tips och tankar kring återhämtning.
  • Karin Hedman jobbar som lärare på Sävar skola och i avsnittet får vi höra hur hon använder sina hundar Qingen och Tage som verktyg i undervisningen.

 

Har Du inte hittat till podden ännu? Eller har du missat något avsnitt? Ingen fara - alla avsnitt är ett klicka bort, och går att lyssnna på där poddar finns, tex här: https://open.spotify.com/show/5qf7o9AnRUmrrNMEH6Obui

 

 

Nyhetsarkiv
2023-01-03 19:10
#Ätaute på Sävarcamp2021-06-29 11:56
TURFA med Hanna2021-06-08 09:35
 
Kommande evenemang
Röda tråden
Tyck till
Våra lag
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt