Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Korpen
Sävarbor mest aktiva i Sverige?
2022-06-08 09:15

Korpen Challenge har blivit till en riktig ”byakamp” i Sävar, där olika gator i Sävar bildat 10 lag med 71 deltagare och triggat varandra att klara nya utmaningar. Den mest vanliga motionsformen har varit promenader. Korpen Challenge är nu avslutad.

Av de 64 lag i Sverige som tävlade hamnade sju av de 10 lagen från Sävar på topp 20 i Sverige! På andra och tredje plats hamnade Sävar Brånet och Sävar Ferievägen. Bra kämpat! Här handlade det om en prestigefylld kamp. Brånet och Ferievägen har turats om att ligga i topp, men med minsta möjliga marginal tog sig Brånet förbi Ferievägen. Stort grattis till alla som varit med och bidragit till mer rörelse i Sävar. #allrörelseräknas
 
Om du inte kunde vara med i Korpen Challenge kommer en ny utmaning att fortsätta röra på sig. Gå med i Motionslandslaget! Ta chansen att vara med i den roligaste och viktigaste landskampen genom tiderna. Sävar IK Korpen vill fortsätta få Sävar i rörelse och visa resten av Europa att vi är bäst på rörelse och en aktiv bygd. Att vara med är gratis och de 1000 första får en gratis T-tröja. Kul om vi kunde få se många tröjor från Motionslandslaget i Sävar. Först till kvarn, så häng på! Gå in på länken och anmäl dig så har du chans att få en egen landslagströja:

Nyhetsarkiv
#Ätaute på Sävarcamp2021-06-29 11:56
TURFA med Hanna2021-06-08 09:35
 
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt