Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Korpen
Finns det plats för padelbanor i Sävar? Workshop med Korpen
2021-10-12 14:03
Korpen håller en Workshop tis 19/10 kl 18.30 i Klubbstugan kring framtiden. Var med och påverka!

Det bor ca 3000 personer i Sävar. 1000 av dem är med i Sävar IK. Det vore ju inte konstigt om vi kunde bygga en padelbana i Sävar? Är du nyfiken var den skulle hamna?

 

Under pandemin har allt fler rört sig ute i naturen. Kommer det en fortsättning på Friluftslivets år? Kan man få ett FAR-recept till Korpens aktiviteter? Hur går det med cykel- och vandringsleder runt Sävar? Blir det någon uppföljning på Korpen Challenge?

 

Rally VM, som är en mångmiljonindustri, gör att I-20 discgolfbana i Umeå hotas. Hur blir det med Sävars nya 18-håls discgolfbana under rally-VM? Hur går det med Q-discen?

 

Det har byggs fler arenor i Sävar de senaste åren. När blir Outdoor träningsanläggning klar? Kommer det någon äventyrsbana för barn (Bäverly Hills)? Blir det någon spökvandring under v.44 på reflexbanan?

 

Vilka nya aktiviteter satsar Korpen på 2022? Skidor, orientering, snorsporter, skridskodisco, träningsresor, volleyboll, pickleball, padel, inomhus-discgolf, Sävarået???

Det och många andra frågor kommer du att få svar på under Sävar IK/Korpens workshop tisdag dne 19/10. Vi vill gärna att du kommer och ger din mening om vad Sävar kan göra mer för att främja rörelse. Efter pandemin kan vi mötas och prata med varandra och kanske göra Sävar lite mer aktivt. Välkommen!

 

Var: Klubbstugan

När: Tisdagen den 19/10 kl 18.30

Hur: Korta presentationer av Korpens aktiviter och workshop kring framtiden

 

#SävarEuropasmestaktivasamhälle


Nyhetsarkiv
#Ätaute på Sävarcamp2021-06-29 11:56
TURFA med Hanna2021-06-08 09:35
 
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt