Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Korpen

Kom med och spela beachvollebollstege
2021-06-22 13:34
Sugen att spela beachvolleyboll? I sommar kommer vi att köra en beachpyramid vilket innebär att du och en kompis (det är även tillåtet med avbytare) kan utmana lag som ligger ovanför dig i pyramiden.
Om du vill vara med kom till Rogers Café på måndag 28/6 kl 18.00 då vi kör igång.
 
Ditt lag kommer då att bli  inbjuden till en Messengergrupp som används för att kommunicera bland de som vill spelar i sommar. I Messenger gruppen kan man kommunicera när det passar och utmana andra lag ovan för sig i pyramiden. Själva pyramiden kommer att sitta vid Rogers Café. Efter en match när det blivit nya placeringar skriver man in den nya placeringen. Den nya pyramiden fotas och läggs upp i Messenger gruppen efter matchen så att man kan följa aktuell ställning men också dokumentera ifall regn suddar ut. Välkommen att vara med oavsett nivå!
 
Övriga regler:
Spelarna i laget har inga bestämda positioner. Lagen ska ha en bestämd serveordning.
Varje lag har tre tillslag inom laget, men kan lägga över/slå bollen även på första eller andra tillslaget.
Alla slag skall ske med kort beröring. Fösning eller hållen boll är inte tillåtet.
Block räknas som ett slag och laget har max två slag kvar efter en blockberöring.
Om bollen vidrör nätet vid serve är detta tillåtet.
Om en spelare slår bollen i nät på den egna sidan är det tillåtet för den andra spelaren att spela upp bollen. Detta under förutsättning att laget håller sig inom sina tre slag.
Laget roterar positioner vid varje återvunnen boll.
Spelare som roterar in eller spelare till höger servar vid återvunnen boll.
Poängräkning En match spelas bäst av 2 set. De två första seten spelas till 21 poäng. Om det blir ett tredje spelas det till 15. För att vinna ett set måste det skilja två poäng. Lagen får poäng på varje boll. Lagen byter planhalva var sjunde poäng i seten som går till 21 poäng, detta för att inget lag skall få fördelar av vind, sol eller andra naturfaktorer. I seten som spelas till 15 byter man sida var 5:e poäng.
En avbytare tillåts.

Nyhetsarkiv
2023-01-03 19:10
#Ätaute på Sävarcamp2021-06-29 11:56
TURFA med Hanna2021-06-08 09:35
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt