Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Korpen

Vårens multisportare korade
2021-06-06 18:01
Maria är vårens kvinnlig multisportare i Sävar

Vårens multisportare damklass i Sävar är Maria Sandberg som gjorde två snabba tider både på löpningen och på cykel. Vinsten var ganska ohotad. På grund av pandemin har tävlingen hållits med hjälp av Strava. Sävarnytt fick en snabb träff med henne.

 

Vad gör dig motiverad att träna?

-Träning för mig ger liksom balans i livet, och gör mig framförallt pigg och glad. Sen tycker jag att det är härligt med svett och trötta ben och plockar gärna fram tjurskallen när det är läge.

 

Vad skulle du vilja se mer av för motionsaktiviteter i Sävar?

-Att träna tillsammans med andra är ju både sporrande och kul. Därför skulle jag gärna se mer gemensam gruppträning i Sävar, helst med hög puls!

 

Vad ser du fram emot i sommar?

-Den där goda glassen på långa cykelturen, träffa folket jag saknat och att skapa fler sommarminnen tillsammans med mina barn.

 

På herrsidan var det desto jämnare mellan Gabriel Norin och Adam Sternheim. Gabriel vann löpduellen med 1.03% före Adam. Adam var 2.42% före Gabriel på cyklingen (43 s). Så slutgiltig mästrar blev ringräven Adam. Men ett speciellt hedersomnämnande bör Gabriel få då det var första gången han cyklade med tävlingscykel och lycrakläder. Stark prestation och med gott stöd från stallet bakom med Johan Bergvall som coach och matrialare. Med några fler mil i benen för Gabriel kommer det bli svårare för Adam...

 

Korpen hoppas i samband med lättnader från restriktioner kunna erbjuda fler tävlingar för både familjer och motionärer i framtiden.


Nyhetsarkiv
2023-01-03 19:10
#Ätaute på Sävarcamp2021-06-29 11:56
TURFA med Hanna2021-06-08 09:35
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt