Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Korpen

Vinnarna fototävling Februari månad Guavvamánnuo- Snö och is
2021-03-04 22:37
Vilka fotografer! Fler bilder än någonsin inskickade

Då har vi februaris vinnare i fototävlingen #allaärnaturfotografer. Vill du vara i mars deltävling på tema ”Eld” gå med i gruppen Aktiva Sävar eller på Instagram och publicera en bild med #allaärnaturfotografer och #luftenärfri så är du med. 

 

VINNARE Februari på tema snö och is.

Vinnare

 

Fotograf: Marie Lundkvist

Titel ”Like a bird on a wire”
Motivering: Bilden triggar vår fantasi, visst ser ni också en fågel av snö och is om sitter på sin gren och tittar lite snett ut ur bilden. Den är ganska nöjd och är rätt rund om magen, sävarborna har bjudit på ordentligt med mat i vinter.

 

Fotograf: Johan Vall

Titel: Norrsken mot Tväråmark.

Att få fatt på norrskenet och sätta det på bild som Johan Vall lyckas med kan vi få nog av det? Underbara färger och en känsla av hur snabbt norrskenet kan röra sig.

 

Fotograf: Linn Forsberg

Titel: Guavvamánnuo, snö och is vid Hässängsforsen

Vilken utsikt, vilken plats och vilket sällskap att få sitta där och prata om stort och om smått. Friluftsliv med barn. Små utflykter i kvarteret. Den röda mössan är som ett utropstecken i den för övrigt kalla färgskalan.

 

Fotograf: Hans-Peter Stolpe

Titel: Vinter-ån

Den här är vintern med kallsnö och pudervackra grenar. En vit vinter utan grus och slask. Hans-Peter har fångat Sävarån med is och glimmande snö. Vi saknar redan vintern.

 

Fotograf: Anna Linusson

Titel: På skidor från Rovögerns hamn till Tavasten.

Vilken dramatisk miljö, isen och snös skapar formationer som bara is och snö kan. Här sugs man rakt in i bilden och får sällskap av en hund.

 

Fotograf: Lina Stenlund

Titel: ”Vad är ett Vasalopp…”

Vad är en vinter utan skidor och hur glad blir man inte varje gång solen syns till, lite längre för varje dag. Vi bara måste stanna till för att föreviga denna stund. Att handskarna fick vara med satte pricken över i:et. Att Lina dessutom åkt ett Vasalopp på Johannesforsspåret är ju också en bedrift!

 

 


Nyhetsarkiv
2023-01-03 19:10
#Ätaute på Sävarcamp2021-06-29 11:56
TURFA med Hanna2021-06-08 09:35
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt