Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll
Domarutbildning Steg 1 mellan 28-31 juli
2022-06-20 18:00

Är du 16 år eller äldre? Är du intresserad av att utbilda dig till domare? Eller, du kanske känner någon som skulle passa perfekt som domare?

 

Västerbottens Fotbollsförbund inbjuder dig som har intresse av att döma fotboll till utbildning. Du måste vara 16 år eller äldre för att få delta. Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen består av 3 kvällar teori samt praktik.

Teori: 28 juli - 29 juli

Praktik: Umeå Fotbollsfestival, 29 juli - 31 juli

 

Kostnad: 1 500 SEK

 

Sista anmälningsdag 13 juli

 

Denna grundutbildning kommer att behandla följande områden: Domarrollen-krav och förväntningar, regelkunskap, att vara assisterande domare, kost och träningslära, administration-grunder, praktisk tillämpning i samband med match.

Utbildningen ger behörighet att döma högst Division 5 Herr och Division 3 Dam samt vara assisterande domare i högst Division 4 Herr och Division 2 Dam. Du kan även döma 9 mot 9 med de skillnader i reglerna som finns.

 

För mer information följ länken på Västerbottens FF eller ladda ner PDF

 

Deltagaravgiften på 1 500 SEK kan man tjäna in på att döma mellan 4-5 matcher.

 

Att tänka på!

Alla domare måste lämna ett utdrag från brottsregistret för att få döma. Via denna länk kan du läsa mer om vad ett utdrag är och beställa det: Övrigt arbete med barn | Polismyndigheten (polisen.se). Beställ gärna så snart som möjligt så att du har det innan kursstart. Det tar cirka 2 veckor att få utdraget.

 

Med vänlig hälsning Team Match


Nyhetsarkiv
2021-12-12 20:00
 
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt