Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävar Idrottsklubb
Innebandy

Din julhandel kan hjälpa din förening
2020-11-20 15:26

Kommande veckor är det största shopping veckorna under året både med julklapps inköp och Black Week och Black Friday.

 

I dessa tider kommer mycket att ske över nätet, nu kan du samtidigt som du handlar över nätet även stödja Sävar IK innebandy.  Det är en viss procent av beloppet från den sidan man handlar från som tillfaller sektionen och dig

Tex om du handlar på Lyko för 1000kr så går 4% av ordervärdet tillbaka till dig och klubben dvs 40kr och dessa 40kr delas 50/50 mellan dig och föreningen dvs 20kr till dig och 20kr till föreningen. Man kan då välja om man vill skänka sin del till föreningen eller behålla den själv.

 

Väljer man att köpa presentkort från sponsorhuset shop finns bland annat netonnet  & Zalando finns med där så går 5 % till föreningen, dock inget till dig. Men ska man liks handla på dessa butiker så är det ju bra att kunna stödja sin förening. ( Sonen köpte en ny dator på netonnet i somras för 10000kr det blev 500kr rakt in i föreningen)

 

Detta gör du genom att gå med i Sponsorhuset  www.sponsorhuset.se

Bli medlem i sponsorhuset och välj Sävar ik innebandy

När du ska handla så loggar du in på sponsorhuset och söker reda på den butik du vill handla ifrån och klickar dig vidare till den sidan, genom att du går via sponsorhuset så känner den av när du handlar och registrerar ditt köp

Handlar du via dator så kan du koppla ”handla smart” till din webbläsare (fungerar på chrome och fierfox) gör man det behöver man inte gå via sponsorhuset utan klickar du in på en sida som är kopplad till sponsorhuset kommer det upp ett litet fönster uppe till höger på datorn som påminnelse där man klickar JA.

 

Handlar man via telefonen så måste man ladda hem sponsorhuset app och gå via den.

 

Vill man veta mer så kommer vi att ha en digital träff med Anders från sponsorhuset. Som alla kan gå in och lyssna på. Vi återkommer så fort vi vet hur vi ska lösa detta.

 

Många bäckar små, så pratat även med era anhöriga och vänner så kan de också hjälpa till

 
Vi finns på Linkedin
Stöd Sävar IK
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt