Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävar Idrottsklubb
Idrott till glädje för alla

Bli medlem i Sävar Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen!

Våra lag

Klicka här för att ta dig till våra lag och grupper.

Röda tråden

För dig som är tränare, ledare eller bara nyfiken.

Tyck till!

Har du feedback eller vill du hjälpa till?

Nyheter

Umeå idrottsgala 2020. RÖSTA senast 5 feb!
2020-01-25 10:11
Umeå idrottsgala 2020. RÖSTA senast 5 feb!. Sävar IK är nominerade som en av fyra föreningar till priset "Årets ungdomsförening". Juryns motivering lyder Sävar IK - är en stark flersektionsförening i ständig utveckling. De erbjuder idrott till glädje för alla. Sävar vill få samhället att växa och skapa Europas mest aktiva samhälle. 
Korpen
Nu är snön här- Nu kör vi skidskola!
2020-01-24 13:02, Korpen
Snön är här och så även solen. Kan det bli bättre förutästtningar att åka skidor?
Äntligen har det kommit lite snö. Dessutom tittar solen fram och man vill ut. I helgen kör vi därför igång med den öppna skidskolan för barn 5-10 år. Niklar Österlund har dragit upp ett spår på Sävar IP:s B-plan så att barnen kan köra i cirkel samtidigt som det är lättare att samla ihop dem. Eftersom det är helt nytt och vi vet inte hur många barn som kommer kan det vara bra att du som förälder kan fråga Johanna om det behövs någon hjälp.
Vi kör igång lördag den 25 januari, vid Sävar IP;s B-plan.
Ålder 5-6 klockan 8.30-9.20
Ålder 7-10 klockan 9.30-10.20

Administrationsavgift införs på fakturor från Sävar IK från 1 jan
2020-01-21 17:52

Från 1 jan har vi gått över till en helt ny digital lösning ”Sportsadmin” för hemsida, kommunikation, samt medlems- och deltagaradministration. I detta helhetspaket ingår också en fakturahantering som innebär att vi betalar en administrationsavgift per faktura.


Sportsadmin inklusive fakturahantering är en lösning som allt fler idrottsföreningar har valt, och vi ser stora fördelar både för oss som medlemmar och för föreningen. Det underlättar för våra ledare och jag hoppas att det ska förenkla även för föräldrar och barn att ha bra koll på allt som handlar om barnens och vårt eget idrottande.


När vi nu får faktura från Sävar IK kanske många upplever det som en obehaglig överraskning att det tillkommer en sådan avgift. Jag ber om ursäkt för att vi har missat att ge en tydlig information om detta. Vi är också medvetna om att detta kan betyda en jobbig kostnad för många föräldrar, särskilt om man har flera barn i många olika aktiviteter. Genom samarbetet med Billmate finns möjlighet att dela upp betalningen eller ta den på faktura (14 dgr). Systemet är nytt för oss, och vi behöver nu fundera vidare på hur vi kan trimma systemet och hitta lösningar för att minska fakturakostnaden.


Har ni frågor, synpunkter och inspel gällande Sportsadmin och avgiften så kan ni kontakta mig på mejl: ordforande@savarik.se så ska jag med hjälp av övriga i föreningen som kan Sportsadmin försöka besvara dessa.


Är det rena sakfrågor eller t.ex. felaktiga uppgifter gällande deltagande så kan ni förstås mejla kansliet som vanligt kansliet@savarik.se


Staffan Norin

Ordförande

Korpen
Publiksuccé med Skidskodiscopremiär i Sävar
2020-01-20 08:26, Korpen
Publiksuccé när Skidskodisco hade premiär i Sävar i fredags. Sävar IK hade fått 200 påsar godis i sponsring av ICA som vi delade ut gratis till alla barn och allt tog slut. Så det måste har varit ca 300 barn och nästan lika många vuxna under kvällen. Både vuxna och barn rörde sig tillsammans och hade kul. Det var som Anton Vennberg sa: ”det är som Valborg, fast folk har något att göra”...
Ge din medlemsapp lite kärlek
2020-01-17 18:47
När du laddat ner Sportadmin Medlemsapp från Google eller Appstore kan det vara vits att titta genom alla uppgifter. Om du har appen som vårdnadshavare kan det vara idé att kolla så att uppgifterna för målsman 1 respektive i förekommande fall målsman 2  stämmer. Från om med nu kommer vi att använda dessa för kontakter. På idrottarens kontaktuppgifter ska endast dennes kontaktuppgifter stå. Om det är ett mindre barn som inte än har mejl eller telefon lämnas dessa tomma. 

Du kan ej ändra mejladresser eftersom detta är nyckeln och identifikationen in i systemet. (om någon av vårdnadshavarna inte hittar sitt barn i appen kan det helt enkelt bero på det är en annan mejladress som är inlagd sedan tidigare). Om du vill ändra mejladress måste du prata med din sektionsansvarige för administration, som får fixa till det. Dessa är listade längst ner. 

I medlemsappen har du möjlighet att förhandsrapportera innan kallelser gått ut om du vet att ni till exempel ska vara bortresta. Du kan även svara på kallelserna på ett enkelt sätt där. Ditt lags nyheter (på lagsidan) kommer också att synas i medlemsappen. 

En bra ny funktion i medlemappen är samåkning. Där kan ni på ett enkelt sätt samordna just samåkning till träning eller tävling/match. En smart och hållbar funktion. 

Om du har problem med appen och behöver hjälp hänvisar vi i första hand till Sportadmins supportsidor som ger många svar. I andra hand kan du kontakta den på din sektion som är ansvarig för administration inom/av systemet

 Fotboll Hans-Olof Edblomsavarikfotboll.lagadm@gmail.com
 Gymnastik Anna Backlund annaperman@hotmail.com
 Handboll Mikael Outakoski komikaelb@gmail.com
 Innebandy Ulrika Glad ulrikaglad@hotmail.com
 Korpen Per Höglund per.o.hoglund@umu.se

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy F 2006, 27/01 15:19 
Handboll Ungdom 2011/12/13 U8, 26/01 11:52 
Korpen , 21/01 22:00 
 
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt