Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävar Idrottsklubb
Korpen

Ny anläggning och samlingsplats för rörelserikedom i Sävar
2020-10-26 14:55
Östersunds gör jobbet
Nu läggs grunden för en rörelserik miniarena med premiär 2021. Ett av målen med Sävar IK / Korpen är att arbeta med att få attraktiva arenor. Inför sommaren 2021 hoppas vi kunna inviga en mini-arena vid Rogers kiosk, samt en hinderbana. Miniarenan kommer att ha en konstgräsyta med multipla användningsområden. 1. Uppvärmningsyta för fotbollslag. 2. En 3V3 plan som möjliggör minifotboll och innebandy. 3. En allaktivetsyta för tex Skogstorpet fritids att köra gagaball eller annat. 4. En yta för spontanidrott som tex mini-tennis, kubb, osv. 5. En yta för Korpens Outdoortraining (tex armhävningar, sit-ups, plankan osv). 

Som en del av satsningen att göra idrottsplatsen mer attraktiv arena för alla Sävarbor satsar Sävar Ik fotboll och Korpen på att ha öppet Rogers café mellan 13.00-19.00 vardagar under perioden från skolorna slutar och augusti. Caféet kommer att drivas av feriearbetande (p/f födda 2004) via Umeå kommun. I arbetet kommer man både att kunna servera fika och låna ut utrustning för spontanidrott (från Föreningsbanken). Föreningen hoppas att trenden att Sävar IP kan dra fler barn, ungdomar och vuxna genom att erbjuda många möjligheter till rörelse.

Vill du vara med att stötta expansionen av arenor samtidigt som du också får möjlighet att träna med Korpen? Har du inte utnyttjat ditt friskvårdsbidrag under 2020? Då har du chansen att under november och december teckna Korpen GULD. Länk till anmälan https://sportadmin.se/book/?F=0CECB906-3704-40E1-9C66-7D1962535962 Du har då tillgång till all träning i Sävar IK/Korpens regi (innebandy, badminton, outdoortraining, Discgolf, löpgrupper, MBT-grupper, osv) under 2021. Kortet kostar 1500kr och när du betalar välj då att betala med faktura. Då får du möjlighet att drar ut en pdf av fakturan och lämnar in till din arbetsgivare som sedan betalar ut friskvårdbidraget (kolla med din arbetsgivare hur ditt avtal ser ut?). På så sätt kan din arbetsgivare stötta din träning men också Sävar IK en större möjlighet till expansion av attraktiva arenor som tex 1. cykelbanan vid vattentornet, 2. 18-hålls discgolfbana, och 3. hinderbanan/miniarenana vid Rogers kiosk. Om du inte utnyttjat ditt friskvårdsbidrag under 2020 har du chans att teckna före december och fortfarande ha kvar friskvårdsbidrag för 2021, så teckna nu i november Sävar IK GULD.
 
 
Vi finns på Linkedin
Stöd Sävar IK
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt