Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll
Pojkar 2010

Nyhet P10
2020-04-19 21:22

Hej föräldrar!

 

Imorgon är det dags för första träningen och eftersom de flesta barnen tar sig dit själva nu för tiden kanske vi inte ses. Nytt för den här säsongen är att jag,

Marlen Nystedt, kliver in och tar huvudansvaret i tränartruppen. Jag har 10 års erfarenhet som aktiv fotbollsspelare, nästan hela tiden i Umeå Södra FF plus en säsong med Täfteå IKs damer på slutet. Just nu studerar jag till fysioterapeut (sjukgymnast) och en av mina hjärtefrågor är att få barn och ungdomar att komma ut och röra på sig mer. Jag är jättepeppad över chansen att få hjälpa till i det här gänget och ser det som en stor utmaning att få killarna att dra åt samma håll. Inledningsvis kommer vi jobba ganska mycket med struktur, inställning och sammanhållning. Det kommer även bli tydligare att man kommer till fotbollsträning och inte till kvällsfritids. Det underlättar mycket för oss tränare om vi vet hur många barn som kommer på varje träning så fortsätt meddela via facebook-gruppen om barnet inte kan komma på träning.

 

Pga Corona kommer det nog dröja lite innan det blir några regelbundna matcher och det innebär att helgerna blir mer fria. För dem barn som vill så kommer vi att erbjuda en bonusträning på söndagar kl 15.00. Syftet med den är ordna lite organiserad fotboll för dem som vill och en möjlighet till rörelse för dem som inte tar sig ut på egen hand så mycket. Söndagarna kommer ordningsmässigt vara betydligt lättsammare med en gemensam uppvärmning/ enkel fysträning och resten av tiden får killarna styra rätt mycket själva vad som ska göras. Platsen för söndagsträningen kommer att variera för vi har ingen bokad tid på någon av de ordinarie planerna.

 

Jag planerar att finnas på plats 10 minuter före och efter varje träning om det är några funderingar eller något ni vill att vi ska veta om ert barn. Det är mycket lättare att coacha rätt om man känner till vad som händer runt barnen. Sviktar intresset, känner sig någon utanför, har någon fått bacillskräck av all corona-rapportering eller vad som helst som är bra för oss tränare att känna till. Jag finns även på telefon 0730-828370 och på mail marlen_bjork@yahoo.se


Nyhetsarkiv
Nyhet P102020-04-19 21:22
Matchtröjor2020-04-13 07:44
 
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt