Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll
Pojkar 2010

Sävar IK fotboll pojkar 2010
Välkommen till vår lagsida! Här finns information om kommande matcher, träningar och andra aktiviteter.

Kontakt
Ledare och spelare »Fotbollssektionen
Matcher under säsongen 2021
2021-05-10 19:46

Nu drar matchsäsongen 2021 i gång med P10:s första match söndagen den 16 maj. Vi som lagledare vill påminna om att vi fortfarande inte får spela matcher med publik. Förhoppningsvis kommer vi att kunna livestreama några av våra matcher i appen Min fotboll. 

 

Vänliga hälsningar

Maria & Mathias Norqvist

Lagledarna

Förtydligande gällande extraträningar
2020-04-26 12:29

Förtydligande

Sammankomsten på söndagar kl 15 är helt frivillig. Det blir ungefär en timmes rörelse, lek och spel. Eftersom vi inte vet hur många barn som kommer dyka upp på söndagar så har vi i skrivande stund inte blandat in föreningen. Sammankomsten är alltså inte i föreningens regi utan mer ett privat initiativ från Marlens sida. Blir det populärt och vi får många barn på söndagar så kommer detta att ändras och för att underlätta närvarorapportering till föreningen och enklare kommunicera ut var vi ska hålla till så kommer vi då skicka kallelse även för söndagarna.

Oavsett så är sammankomsten på söndagar enbart en bonusmöjlighet att träffa laget, röra på sig och spela boll och den är avsedd för dem som vill och har tid. Det finns alltså ingen förväntning på att alla ska dyka upp.

 

De första 15-20 minuterna kommer alltid handla mycket om att röra på kroppen på andra sätt än att bara springa på plan mark så förutom springskor på fötterna behövs tillräckligt oömma kläder för att få göra sådant som kullerbyttor eller åla i gräset.

Eftersom vi inte kommer hålla till vid Torpet utan mer i det fria är det extra viktigt att barnen gör bort sina toabesök hemma innan dem kommer.

Fotboll 15 vid midsommarparken, P10
2020-04-26 09:40

Hej,


Skickar ut en påminnelse om den frivilliga extraträningen idag klockan 15 på ängen bredvid midsommar-lekparken. Kom i springskor och ta med fotbollsskor och vattenflaska!


Med vänlig hälsning

Ledarna

Nyhet P10
2020-04-19 21:22

Hej föräldrar!

 

Imorgon är det dags för första träningen och eftersom de flesta barnen tar sig dit själva nu för tiden kanske vi inte ses. Nytt för den här säsongen är att jag,

Marlen Nystedt, kliver in och tar huvudansvaret i tränartruppen. Jag har 10 års erfarenhet som aktiv fotbollsspelare, nästan hela tiden i Umeå Södra FF plus en säsong med Täfteå IKs damer på slutet. Just nu studerar jag till fysioterapeut (sjukgymnast) och en av mina hjärtefrågor är att få barn och ungdomar att komma ut och röra på sig mer. Jag är jättepeppad över chansen att få hjälpa till i det här gänget och ser det som en stor utmaning att få killarna att dra åt samma håll. Inledningsvis kommer vi jobba ganska mycket med struktur, inställning och sammanhållning. Det kommer även bli tydligare att man kommer till fotbollsträning och inte till kvällsfritids. Det underlättar mycket för oss tränare om vi vet hur många barn som kommer på varje träning så fortsätt meddela via facebook-gruppen om barnet inte kan komma på träning.

 

Pga Corona kommer det nog dröja lite innan det blir några regelbundna matcher och det innebär att helgerna blir mer fria. För dem barn som vill så kommer vi att erbjuda en bonusträning på söndagar kl 15.00. Syftet med den är ordna lite organiserad fotboll för dem som vill och en möjlighet till rörelse för dem som inte tar sig ut på egen hand så mycket. Söndagarna kommer ordningsmässigt vara betydligt lättsammare med en gemensam uppvärmning/ enkel fysträning och resten av tiden får killarna styra rätt mycket själva vad som ska göras. Platsen för söndagsträningen kommer att variera för vi har ingen bokad tid på någon av de ordinarie planerna.

 

Jag planerar att finnas på plats 10 minuter före och efter varje träning om det är några funderingar eller något ni vill att vi ska veta om ert barn. Det är mycket lättare att coacha rätt om man känner till vad som händer runt barnen. Sviktar intresset, känner sig någon utanför, har någon fått bacillskräck av all corona-rapportering eller vad som helst som är bra för oss tränare att känna till. Jag finns även på telefon 0730-828370 och på mail marlen_bjork@yahoo.se

Matchtröjor
2020-04-13 07:44

Hej,


Jag ska skicka in till sektionen hur många matchtröjor vi behöver samt storlek, tycker det är så svårt att uppskatta! Kanon om ni skickar vilken storlek ni tror blir bra till ert barn till degerman.anna@gmail.com, innan onsdag 15 april. Tröjorna finns i storlek 140, 152, 164 och S.


Med vänlig hälsning

Anna Degerman

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 27/05 11:35 
Fotbollssektionen, 29/04 21:59 
Fotbollssektionen, 29/04 15:21 
Fotbollssektionen, 17/04 21:16 
Fotbollssektionen, 17/04 16:24 
Fotbollssektionen, 13/03 19:43 
Nyheter från föreningen
Sävar Idrottsklubb, 12/06 20:54 
Sävar Idrottsklubb, 17/05 14:36 
Sävar Idrottsklubb, 05/05 16:19 
Sävar Idrottsklubb, 21/04 10:17 
 
Kommande evenemang
Röda tråden
Tyck till
Våra lag
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt