Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävar Idrottsklubb
Idrott till glädje för alla

Ge din medlemsapp lite kärlek
2020-01-17 18:47
När du laddat ner Sportadmin Medlemsapp från Google eller Appstore kan det vara vits att titta genom alla uppgifter. Om du har appen som vårdnadshavare kan det vara idé att kolla så att uppgifterna för målsman 1 respektive i förekommande fall målsman 2  stämmer. Från om med nu kommer vi att använda dessa för kontakter. På idrottarens kontaktuppgifter ska endast dennes kontaktuppgifter stå. Om det är ett mindre barn som inte än har mejl eller telefon lämnas dessa tomma. 

Du kan ej ändra mejladresser eftersom detta är nyckeln och identifikationen in i systemet. (om någon av vårdnadshavarna inte hittar sitt barn i appen kan det helt enkelt bero på det är en annan mejladress som är inlagd sedan tidigare). Om du vill ändra mejladress måste du prata med din sektionsansvarige för administration, som får fixa till det. Dessa är listade längst ner. 

I medlemsappen har du möjlighet att förhandsrapportera innan kallelser gått ut om du vet att ni till exempel ska vara bortresta. Du kan även svara på kallelserna på ett enkelt sätt där. Ditt lags nyheter (på lagsidan) kommer också att synas i medlemsappen. 

En bra ny funktion i medlemappen är samåkning. Där kan ni på ett enkelt sätt samordna just samåkning till träning eller tävling/match. En smart och hållbar funktion. 

Om du har problem med appen och behöver hjälp hänvisar vi i första hand till Sportadmins supportsidor som ger många svar. I andra hand kan du kontakta den på din sektion som är ansvarig för administration inom/av systemet

 Fotboll Hans-Olof Edblomsavarikfotboll.lagadm@gmail.com
 Gymnastik Anna Backlund annaperman@hotmail.com
 Handboll Mikael Outakoski komikaelb@gmail.com
 Innebandy Ulrika Glad ulrikaglad@hotmail.com
 Korpen Per Höglund per.o.hoglund@umu.se


Nyhetsarkiv
Nytt nummer SävarNytt2020-06-24 08:18
Allsångsfest2020-05-26 08:22
Föreningsdagar2020-03-22 12:00
Corona och Sävar IK2020-03-12 22:02
 
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt