Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävar Idrottsklubb
Idrott till glädje för alla

Administrationsavgift införs på fakturor från Sävar IK från 1 jan
2020-01-21 17:52

Från 1 jan har vi gått över till en helt ny digital lösning ”Sportadmin” för hemsida, kommunikation, samt medlems- och deltagaradministration. I detta helhetspaket ingår också en fakturahantering som innebär att vi betalar en administrationsavgift per faktura.


Sportadmin inklusive fakturahantering är en lösning som allt fler idrottsföreningar har valt, och vi ser stora fördelar både för oss som medlemmar och för föreningen. Det underlättar för våra ledare och jag hoppas att det ska förenkla även för föräldrar och barn att ha bra koll på allt som handlar om barnens och vårt eget idrottande.


När vi nu får faktura från Sävar IK kanske många upplever det som en obehaglig överraskning att det tillkommer en sådan avgift. Jag ber om ursäkt för att vi har missat att ge en tydlig information om detta. Vi är också medvetna om att detta kan betyda en jobbig kostnad för många föräldrar, särskilt om man har flera barn i många olika aktiviteter. Genom samarbetet med Billmate finns möjlighet att dela upp betalningen eller ta den på faktura (14 dgr). Systemet är nytt för oss, och vi behöver nu fundera vidare på hur vi kan trimma systemet och hitta lösningar för att minska fakturakostnaden.


Har ni frågor, synpunkter och inspel gällande Sportadmin och avgiften så kan ni kontakta mig på mejl: ordforande@savarik.se så ska jag med hjälp av övriga i föreningen som kan Sportadmin försöka besvara dessa.


Är det rena sakfrågor eller t.ex. felaktiga uppgifter gällande deltagande så kan ni förstås mejla kansliet som vanligt kansliet@savarik.se


Staffan Norin

Ordförande


Nyhetsarkiv
Digitala Rörelserundor2020-10-21 11:18
Nytt nummer SävarNytt2020-08-25 09:15
Allsångsfest2020-05-26 08:22
Föreningsdagar2020-03-22 12:00
Corona och Sävar IK2020-03-12 22:02
 
Vi finns på Linkedin
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt