Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Idrott till glädje för alla
LET´S MOVE IT - FÖR 6 & 7 ÅRINGAR

Let´s move it
2023-05-12 13:18

LET´S MOVE IT - RÖRELSEGRUPP FÖR 6 & 7 ÅRINGAR

 

Sävar IK starar en rörelsegrupp för 6-7åringar med syfte att få testa på olika sporter och aktiviteter kopplat till rörelse och viktigast av allt är att det ska vara roligt och att alla är välkomna!

 

Fokus kommer vara på att ha kul, röra på sig på många olika sätt och göra det i en kamratlig miljö.

 

Aktiviteterna kommer variera, vi testar på en aktivitet några gånger anpassat efter årstid, väder och miljö sedan byter vi till en annan. Barn och ledargrupp bestämmer. Exempel på aktiviteter enligt bild.

 

Det ska vara roligt att röra på sig, sedan vilken sport man väljer spelar ingen roll. Genom att låta barnen testa på en bredd av aktiviteter hoppas vi att de ska hitta något som passar just dem. Om inte vi erbjuder den idrott som barnet är intresserad av hoppas vi att den finns i närheten eller i Umeåområdet.

 

Ledare: Tanken är att alla föräldrar i denna grupp hjälps åt. Alla kan t.ex. rodda skranåkning med fika. Sedan har många föräldrar testat på olika idrotter och kan tänkas hålla i några gånger. Om vi alla hjälps åt blir det roligare och då blir variationen av aktiviteter mycket större.  

 

Stöd till ledare: Finns på hemsidan. Vi har tagit fram några träningspass som kan vara till hjälp till bland annat skridskor, längdskidor och lekar i massor. Team utbildning i föreningen finns till er hjälp under uppstarten.

 

Anmäl ditt barn HÄRvi kör alla 6-7 åringar tillsammans 😊 man kan också komma och lyssna på uppstartsmötet inann man anmäler barnet.

 

Kostnad: Medlemsavgift 280kr och deltagaravgift 200kr

 

Material: Förutom personlig utrustning kommer föreningen erbjuda material och utrustning. Fritidsbanken finns för att hjälpa till med personlig utrustning såsom skridskor, skidor osv.

 

Tanken är att denna grupp kommer finnas så länge det finns barn och ledare i den. Gruppen kommer vara en del av Sävar IK:s erbjudande för idrott och aktiviteter för barn i byn.

 

Med vänlig hälsning
Sävar IK – Idrott till glädje för alla!

 

 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt