Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Korpen
Löpning

Du är utmanad att springa Strandpromenaden eller "Hälsans väg"
2020-11-16 09:19
Utmana dig själv och andra i Sävar via Strava och Sävar IK
Löpningen är en träningsform som alla har goda möjligheter att fortsätta med och samtidigt vara trygga i att inte äventyra smittbegränsningen. Att röra på sig är fortsatt viktigt för folkhälsan. Vi hoppas och tror att de virtuella loppen som Sävar IK/Korpen kommer att arrangera (så länge inte snön sätter stopp) också kan uppmuntra Sävarbor att springa och hålla kontakt genom digitala lösningar. Vi har valt att under kommande veckor utmana er att springa gångvägen längst Sävarån (Strandpromenaden heter segmentet i Strava) som vi väljer att kalla "Hälsans väg" då vi har fler aktiviter kopplade till sträckan. 

Varje vecka med start måndagar-slut söndagar kommer vi att kora en "veckans mästare". Så här gör du. Ladda hem Strava appen. Gör dina personliga inställningar. Anslut dig gärna till Sävar IK i appen så att vi kan skapa ett forum där vi kan följa varandra som löpare. Du kan i appen söka "segment" ett sådant heter Strandvägen. https://strava.app.link/7PXDzilAmbb Den sträckan är det som gäller som veckotävling. Spring så ofta du vill under en vecka. Denna vecka startar vi 16/11- 22/11. Ditt bästa resultat kommer att komma upp på listan. Har du en pulsklocka är det ännu bättre då den kan koppas till Strava. Här är länken till segmentet "Strandvägen" i Sävar. Nu kör vi! Just nu har Adam Sernheim ett tungt rekord...

Håll ut, håll avstånd och håll på med löpning!
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt