Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll
Pojkar 2013

Fotbollssäsongen 2024
2024-04-01 22:09

Hej!

Nu börjar fotbollssäsongen närma sig och vi ledare hoppas att killarna är sugna på att spela fotboll även denna säsong.  Vi är även i år anmälda till en sjumanna serie.  Vi kommer att träna två gånger i veckan och fotbollssektionen kommer att ha fördelning av träningstider den 9 april och efter det vet vi vilka träningstider vi får. Som det ser ut nu med väder och snömängd så kan det dröja ett tag innan vi kan gå ut på konstgräset men det brukar dock gå fort när värmen börjar dyka upp. Eventuellt kan det bli någon träning i B-hallen efter det att innebandyn avslutat sin säsong

 

Pojkar 13 behöver liksom alla lag utse representanter till plangruppen och till teamen. Varje lag ska ha minst 2 team-representanter och fjol var Mattias Lund , Emma Lindner och Marcus Renström Harrefors våra representanter i teamen och de har sagt ja till att vara så även i år. I plangruppen har liksom förra säsongen Marcus Renström Harrefors och Rasmus Murén sagt ja till att vara med.

 

I år har vi tillsammans med flickor 13 ha ett gemensamt ansvarsområde i Rogers Café inklusive bemanning av kiosken vid seniormatcherna, mer om det tillsammans med lite övrig information tar vi på ett föräldramöte som vi kommer att ha den 16 april kl.18 i klubbstugan. Kallelse till mötet kommer.

 

Som vi meddelade innan säsongen så planerar vi att anmäla laget till Umeå fotbollsfestival som spelas mellan den 25-28 juli och är det så att ni redan nu vet att ni är bortresta denna helg så meddela oss så att vi har koll på att vi får ihop ett lag innan vi anmäler oss.

 

Om vi inte hör annat hoppas vi att alla grabbar som spelade förra säsongen fortsätter vara med även denna säsong och att vi förhoppningsvis blir någon/några till. 

 

Vi ser nu fram emot en ny säsong med grabbarna!

/Ledarna


Nyhetsarkiv
Fotbollssäsongen 2024 2024-04-01 22:09
Försäljning toapapper2021-05-03 15:19
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt