Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll
Herrjuniorer

Noteringar Lagmöte 220804
2022-08-05 09:20

Hej!

Här kommer noteringar från lagmötet 220804.

 

Under sommaren har Wictor W, Arvid, Casper, Melker och Johannes tagit beslut om att pausa/sluta med fotbollen. Det är tråkigt och vi får tacka för de åren som gått, kanske får någon av er fotbollssuget åter och då är ni såklart välkomna tillbaka. Under senaste månaderna har Filip B kommit tillbaka till Sävar IK och så har Stefan och Akot börjat, riktigt kul!

 

Vid förra utskicket frågade vi upp om att förstärka ledarstaben. Glädjande fick vi napp och Ludvig Mann, 19 år, som spelat fotboll i många år samt fortfarande spelar innebandy kommer åtminstone finnas med under höstsäsongen, föhoppningsvis längre än så:)

   

Vid lagmötet gick vi igenom hur återstående del av säsongen ser ut gällande träningar, macher och andra aktivteter samt stämde av de lagregler och målsättningar för säsongen vi kom överens om vid kickoffen i slutet på april. Glädjande kan vi konstatera att trivseln i laget var på en hög nivå våras och den har förbättras lite till. Det upplevda engagemanget från sig själv respektive laget har också förbättras liksom förmågan att fokusera vid träningar/matcher/genomgångar. Vad gäller fokus finns det fortfarande en del att arbeta med. De sportsliga målsättningarna för våren var topp 4 i serien (vi slutade på en 7e plats i tabellen) samt att ha positiv målskillnad (utfallet blev -2).

 

Målsättningen för höstsäsongen är samma som under vårsäsongen både avseende gruppen och det sportsliga. Det vi främst ska tänka för att uppnå detta är att öka fokuset, ha noggrannare förberedelser med mat/vatten/uppvärmning, ha positiv attityd, ta fler avslut på matcher och kämpa hela matcherna/träningarna. 

 

//Ledarna


Nyhetsarkiv
Höstsäsongen 20222022-07-31 21:15
2021-05-30 22:07
Föräldramöte 22/42021-04-23 12:07
Info Sportadmin2020-05-07 20:28
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt