Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll
Herrjuniorer

Höstsäsongen 2022
2022-07-31 21:15

Hej!

Först och främst vill vi ledare tacka för den gångna halgen och en väl genomförd Umeå Fotbollsfestival. Killarna verkar ha haft kul innan, under och efter matcherna. Det har varit lärorikt med några matcher där vi mött riktigt tufft motstånd och såklart riktigt kul att få spela B-final och inte minst straffvisterna tyder på härlig lagmoral:) 

 

Framåt kommer vi köra ordinarie träning på måndagar och torsdagar, och även lägga in en del extra träningar tisdagar eller onsdagar, fram till mitten/slutet av september, vi kommer ha dialog med innebandyn så vi undviker krockar i möjligaste mån. Allt finns som vanligt via Sportsadmin.

 

Under dokument finns höstens planerade matcher i 0708 serien, kan vara bra att ha för planering framöver. Vi har gjort några mindre ändringar i spelgrupper. Kallelser inför matcher kommer som vanligt via Sportsadmin, svara gärna i god tid, om det inte svarats inom utsatt tid anser vi det vara ett nej och om behov finns kollar vi vidare efter andra spelare. Uöver detta kommer det även finnas möjlighet med spel i Max16 där vi har samarbetslag med P06 för de som vill. 

 

Alvar har klivit av som tränare då Johannes tagit paus vilket gör att det nu bara är Johan och Robert som är tränare. Det känns sårbart då båda har andra tränaruppdrag och vi skulle från ledarstaben gärna få in någon fler tränare, särskilt i samband med träningstillfällena. Så är någon av er intresserad hör gärna av er till någon i ledarstaben, är en väldigt rolig och fin grupp

 

// Johan, Robert, Angelica och Malin 

 


Nyhetsarkiv
Höstsäsongen 20222022-07-31 21:15
2021-05-30 22:07
Föräldramöte 22/42021-04-23 12:07
Info Sportadmin2020-05-07 20:28
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt