Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll
Flickor 2013

Flickor -13 Fotboll: Sommaren är kort!
2020-09-05 11:48
Men inte en enda träning har regnat bort!

Nu börjar fotbollssäsongen lida mot sitt slut och den 9 September kommer vara den sista den träningen för i år.

Vi har haft en fantastisk säsong med denna väldigt stora årskull, med glada och spelsugna barn. Tränarteamet har gjort ett fantastiskt jobb med att hålla barnen aktiva med spännande övningar och roliga lekar. Jag hoppas ni haft chans att se barnen utvecklas under säsongen, vilken skillnad det är på bara en sommar! Vi har ett toppengäng i denna årgång och jag hoppas era barn kommit hem och varit glada och rosenkindade var onsdag.

Jag vill också slå ett slag för att innebandyn drar igång i höst för barn födda 2013 och många av oss fotbollsledare kommer vara med och starta upp även detta lag. Det är en toppenchans att få fortsätta i samma gemenskap som fotbollen, med samma vänner, mer lekar och ett härligt hålligång hela vintern. Jag återkommer med ett utskick med detaljer kring uppstarten när det närmar sig (början av Oktober).

Tack till alla som engagerat sig på eller vid sidan av planen och på återseende i höst eller, om inget annat, till våren!

/Hans Olof Edblom å F13-tränarnas vägnar.

Nyhetsarkiv
Sävarcupen 20232023-09-09 15:02
Avslutning F13 fotboll2021-09-16 17:53
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt