Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Innebandy
F 2008

Välkomna till innebandysäsongen 21/22
2021-09-13 20:34

Nu är vi igång! Det är som vanligt väldigt roligt att se våra spelsugna ungdomar på planen igen, och många av dem efterfrågar två träningar i veckan. 

Föräldramöte med info om kommande säsong blir måndag 20/9 kl.19.00 via Zoom: se mejl för länk. En viktig fråga under mötet är ny lagledare - börja fundera redan nu om det kan vara en uppgift för dig! Vi passar på att skicka ett stort och varmt tack till Nina för hennes insatser under tidigare år!

Vi behöver däremot några svar från er redan nu:

1. Umeå floorball festival 1-3/10. För att få känna på matchnerverna innan serien drar igång (och för att spelarna längtat efter cup) har vi anmält oss till cupen. Deltagaravgifterna ska betalas redan under denna vecka, därför behöver  vi veta hur många spelare som vill och kan vara med. Svara via länk i mejlutskick senast 17/9:  (OBS: Dagcup, ingen övernattning)

2. Inventering på ICA 29/9 kl.18.00-. Från innebandysektionen deltar 2 personer från varje lag. Vi behöver alltså två namn från F08 senast 19/9! Inventeringen beräknas ta 3-4 tim, men man måste vara beredd att stanna tills det är klart. Vi likställer inventeringstiden med två ansvarstillfällen vid hemmamatcher (man står alltså över två omgångar på fika/sekretariat/matchvärdslistan för kommande hemmamatcher).

3. Sportloppis på SIK klubbstuga 15/9. Det saknas ännu en person som kan vara på plats under försäljningskvällen (2 tim). Hör av er om ni vill vara den personen! Se i övrigt länk för inlämning (14/9) och försäljning (15/9). Ett bra tillfälle att bli av med urvuxna grejer istället hitta något i rätt storlek!
https://savarik.se/nyheter/?ID=158877&NID=818423 

Tack för snabba svar på ovanstående frågor (till jennyholmberg78@gmail.com)!
Vi ses måndag 20/9!

Hälsningar
Ledarna F08ib


Nyhetsarkiv
 
Vi finns på Linkedin
Stöd Sävar IK
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt