Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävar Idrottsklubb
Innebandy
F 2010

Innebandystart HT2020
2020-09-21 18:13
Hej alla innebandysugna!

Här kommer hålltider och info inför denna säsong:
Träning: Träningsstart 28/9
Måndag: 16-17, A-hallen - föräldrar som kan, kom gärna och hjälp till att bygga sarg då denna tid är mycket tight för oss ledare att hinna till.
Onsdag: 17-18, B-hallen
Samlingstid: Vi kommer alltid att börja vår träning 10 minuter innan ovan angiven tid. Vi kommer använda dessa 10 minuter för att prata igenom träningsupplägg m.m. Det betyder ombytt och klar 15.50 och 16.50 respektive. Vi kommer också använda 10 minuter efter träningen för att prata om vad vi gjort.

Uppstartsläger:
Vi kommer ha ett uppstartsläger helgen 2-3 Oktober. Fredag samlas vi på Megazone vid 15.30 för att köra Prison Island i 2h och efter det är det middag i deras festlokal. Vi har ordnat sponsring så ingen kostnad tillkommer och vi kommer att anordna samåkning från och till Sävar.
På lördag har vi bokat UPC på västerslätt (gamla Hopp&Skoj) 10-14 där vi kommer köra två träningspass med lunch och teori mitt på hållet. Barnen behöver ha lunch med sig - det finns micro på plats. I övrigt behövs bara vanlig innebandytränings-utrustning samt vattenflaska.

Tröjbeställning:
Det är väldigt snart sista chansen att beställa matchtröjor så vi behöver veta ungefär hur många av vilken storlek vi behöver. Det kommer en separat kallelse på detta som jag behöver ert svar på omgående.

Klubbkläder och Prova-på-kläder
Det kommer en höst-vända av klädesbeställning (träningsoverall, ryggsäck m.m.) så håll utkik på hemsidan så ska jag försöka informera när jag får höra datum. Klart för i år är att men inte kommer anordna någon prova-på-kväll som man haft tidigare år utan istället får man åka på Intersport Mariehem för att prova storlekar.

Försäljning
Som vanligt kommer det komma en sektionsanordnad bingolottoförsäljning i år där lagkassan delar på förtjänsten 50/50 med innebandysektionen. Som vanligt är det helt frivilligt att sälja lotter, inga säljkrav finns men i fjol drog vi in 5000:- till lagkassan och det rekordet tycker jag vi slår i år.

Övrigt
Vi har mer roliga saker planerade för detta år - men mer info kommer specifikt när jag har mer info. Tränarteamet ser jättemycket fram emot denna säsong!
Vi har ännu inte fått spelschemat för årets matcher, men vi är bara anmälda till 1 serie i år så det blir mindre stressigt än 2019.
Om ni har frågor eller funderingar så hör av er till en ledare.

/F1009-ledarna
 
Vi finns på Linkedin
Stöd Sävar IK
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt