Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Gymnastik & Hopprep
Opaler - Barngymnastik 2016

OPALERNA, truppgymnastik för barn födda 2016!
Idrott till glädje för alla.
Hos oss får ditt barn prova grunderna i truppgymnastik och upptäcka hur kul det är med träning och rörelse genom lekfyllda, spännande och kanske lite utmanande pass.
Vårt mål är att ditt barn har roligt och längtar tills nästa gympa! 

Barnen ska ha passande kläder (lagom åtsittande), utan dragkedjor. Barfota fötter. Långt hår ska vara uppsatt. Inga smycken alternativt tejpade örsnibbar. 
 
Hoppas vi ses på gympagolvet!
🤸🏻‍♀️🤸🏼‍♂️🤸
 
Varma hälsningar
 

Träningstider:

Söndagar 17.00 - 18.15 i Sävaråhallen 

Avgifter:

Medlemsavgift i Sävar IK: 250kr/år

Träningsavgift: 800kr/säsong

 
- - - - -
Ladda hem SportAdmins medlemsapp, så får du all information från truppen direkt som avisering i telefonen!
Finns både för Android och för Apple.

 

 
Avslutning
2024-03-24 22:19
Opaler med föräldrar och syskon!

Dagens träning blev ju helt fantastisk!
Vi ledare vill passa på att tacka alla gymnaster och föräldrar för den här säsongen! Vi har haft en super-säsong, vilka framsteg varenda gymnast har gjort och så häftigt att få vara med på första tävlingen! 🤸🏼‍♂️

Nu laddar vi batterierna, kanske tränar vi hopprep eller spelar vi lite fotboll under sommarsäsongen, och så ses vi igen till hösten! 

Vi vill också passa på att påminna om de öppna träningarna under april månad, då man får komma och träna och testa på söndag eftermiddagar (mer info kommer). 

Allt gott och ha en fin sommar!

 

Tränarna för Opalerna

💎💎💎

Strumporna har kommit!
2024-03-19 21:41

Hej alla!

Produkterna från Sockgrossisten har kommit, snyggt jobbat alla! Vi har tjänat in lite drygt 7000kr till lagkassan att hitta på nåt roligt för. 

Vi kommer ha med oss alla beställningar på söndagens gymnastikavslutning och då vill vi att alla i största möjliga mån kommer och hämtar ut grejerna, även om barnet inte kan vara med på själva träningen.

 

Kan man absolut inte hämta på söndag, får man höra av sig till Camilla för att hämta paketen hos henne under v 13 (senast torsdag 28 mars) Sedan kommer man få en period på sig för utlämning av grejerna och insamling av pengarna.

Vi föredrar om man kan swisha för grejerna redan när man hämtar ut, men förstår om man sålt mycket att man vill samla in pengarna först. Senast 31 mars måste man ha swishat summan till säljansvarig.

 

Hör av er om ni har frågor.

 

Bra jobbat alla!

 

Vi ses på söndag med föräldrar och syskon!

 

Ledarna 💎

Nu säljer vi sockgrossisten!
2024-02-06 21:22

Gymnastik och hopprepsektionen har valt att starta en försäljning via sockgrossisten.se 

 

Från och med denna vecka kommer kataloger och försäljningsinformation delas ut på träningen av gruppens försäljningsansvarig.

 

Tillsammans med foldrarna kommer det att finnas en kod som är gruppens försäljningskod, den är kopplad till vår gruppens namn. Via den koden kommer Sockgrossisten att sammanställa statistik över varje grupps försäljningsstatistik,  din egen förtjänst kan  du som säljare se direkt på din användare. 

Vi ska minst sälja 2 produkter per barn och grupp som går till sektionens verksamhet för att vidareutbilda ledare, hålla sektionen med redskap för idrottande, hallhyra och som tidigare genomförts sänkt deltagaravgift.

 

Avans för övriga sålda produkter går direkt till varje grupps lagkassa. Detta är ett strålande tillfälle för vår grupp att bygga lagkassa, styrelsen ordnar med lagkassakonton för oss som inte ännu har det och ser till att varje grupps avans kommer in på lagkontot. 

 

Efter avslutad försäljning kommer varorna till gruppens försäljningsansvarig och delas ut på kommande träning. Ni swishar beloppet direkt i samband med uthämtning och delar sedan ut och tar betalt av era kunder.

 

Länk till webbsidan: Tjäna pengar till klassen, föreningen eller laget | Sockgrossisten.se

Försäljningsstart V.6

Sista försäljningsdag 3/3 (v.9)

Fatta pennan och börja peppa igång laget för det vore kul med en lyckad försäljningsperiod!

 

Med vänlig hälsning

gymnastiksektionen

 

 

Fristående
2023-12-03 21:16

Här kommer en film på Opalernas fristående, så man kan träna hemma. Musiken finns på Spotify


💎🤸🏼‍♂️

Örhängen
2022-03-07 20:22

Hej!

 

Vi har sett att det är några barn som fått ta hål i öronen. Det är superfint! Men under träningar får man antingen plocka ut örhängena eller tejpa över dem med t.ex. plåstertejp. Detta för att man inte ska fastna och göra sig illa.

 

Ledarna

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Gymnastiksektionen, 19/03 19:38 
Gymnastiksektionen, 24/02 12:38 
Gymnastiksektionen, 12/12 08:13 
Gymnastiksektionen, 17/11 15:38 
Gymnastiksektionen, 03/11 13:43 
Nyheter från föreningen
 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt