Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Gymnastik & Hopprep
Opaler - Barngymnastik 2016

OPALERNA, barngympa för barn födda 2016!
På barngympa får ditt barn prova grunderna i gymnastik och upptäcka hur kul det är med träning och rörelse genom lekfyllda, spännande och kanske lite utmanande pass.
Vårt mål är att ditt barn har roligt och längtar tills nästa gympa!
 
Hoppas vi ses på gympagolvet!
 
Varma hälsningar
Camilla, ledare för Opalerna
 
- - - - -
Ladda hem SportAdmins medlemsapp, får du all information från truppen direkt som avisering i telefonen!
 
Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp
 
Apple:
https://apps.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243
Terminsstart VT -22
2022-01-12 20:02

Hej alla Opaler, gamla såväl som nya!

 

💎

 

Välkomna till en ny termin med gymnastik! 

 

Vi börjar terminen nu på söndag den 16 januari kl 17:00 på Sävaråhallen. Vi använder oss som vanligt av omklädningsrum 1 och kommer ihåg att tvätta händer före och efter träning. ALLA barn skall vara barfota eller ha på sig mjuka plastsockor (tänk i stil med sockiplast) - inga gymnastikskor. Långt hår skall sättas upp i tofs eller fläta.

 

Tänk på att SVARA på de kallelser som skickas ut via SportAdmin! För er nya som inte är bekant med appen går den att ladda ner från App Store eller Google Play via länkarna i introt till gruppen. 

Vi har också en grupp på Facebook som ni är välkomna att gå med i!

 

Vi vill fortsatt påminna föräldrar om att så få som möjligt skall vara på golvet, så klarar era barn er utan er rekommenderar vi att ni slår er ner på läktaren ovanför.

- Med det sagt vill vi också ha hjälp att sätta upp redskapen inför varje träning, så kom gärna 10 minuter tidigare, så behöver banbygget inte ta så mycket av ordinarie träningstid.

 

Då jag (fortfarande) är ensam ledare för gruppen söker jag ännu med ljus och lykta efter någon som kan hjälpa mig att leda alla våra superduktiga barn. Där ingår lite planering inför träningarna och kanske håller du i uppvärmning/nedvarvning? 

Ställer du upp ingår utbildning via sektionen samt anmälningsavgift för ditt barn. Och dessutom en jätterolig uppgift! 

 

TÄNK PÅ ATT AVREGISTRERA ERA BARN om ni inte vill fortsätta med gymnastiken! Vi ser ett antal namn på medlemslistan som mycket sällan eller faktiskt aldrig har varit med. Det finns så många barn som vill få plats i gymnastikgrupperna, i alla åldrar, så det vore synd att platserna "står tomma"...

 

Till sist vill jag bara tillägga att jag tycker det är jätteroligt att få vara tillsammans med era barn och gympa, se dem lära sig nya saker och hur deras självförtroende och personligheter växer. Ni har underbara ungar!

 

Vi ses!

Med vänlig hälsning!

 

Camilla Carlström

ledare för Opalerna 

Team Arrangemang och Events
2021-12-30 14:19

Vi hade en deadline att frivilligt anmäla sig till det uppdrag som vi fått tilldelat från sektionens styrelse till den 12 december. Då inga frivilliga namn kommit in gjorde jag en lottning, som resulterade i att föräldrar till Nomi och Inez F. får i uppdrag att vara med i Team Arrangemang och Events. Ett bekräftande e-mail med kontaktuppgifter från er vore toppen.

 

Skulle ni ha något förhinder eller nåt annat som gör att ni lottade föräldrar inte kan ställa upp, ber jag er på egen hand byta med en annan förälder inom Opalerna (förslagsvis görs detta kanske enklast via vår Facebookgrupp, där alla barn ska finnas representerade av minst en förälder.) Representanter skall vara klara 12 jan - hör jag inget innan dess är det dessa namn med tillhörande kontaktuppgifter jag anmäler till sektionen.

 

Frågor om teamen eller uppdragen ber jag er skicka direkt till sektionens mail, alternativt till teamets mail.

 

(Info om terminsstart kommer inom kort, vi planerar att komma igång den 16 januari)

 

Allt gott!

 

Camilla

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Från sektionsstyrelsen:

 

Hej!

 

Nu har äntligen turen kommit till vår sektion att påbörja arbetet kring Team inom gymnastiksektionen i sävar IK. Ett viktigt arbete där du kan bidra till vår sektions utveckling. Vi jobbar utifrån devisen att många kan göra lite, så ingen ska behöva göra allt.

 

Från Opalerna söker sektionen stöd av er föräldrar med följande uppdrag:

Två föräldrar till team Arrangemang och Event.

 

 

Det medföljer en påbörjad uppdragsbeskrivning som ni till en början kan använda er av som stöd för att få en större förståelse för ert uppdrag. 

Styrelsen ser gärna att ni utvecklar uppdragsbeskrivningen och skapar nya möjligheter i ert team för att bidra till fortsatt utveckling av gymnastiksektionen. 

 

Till en början behöver ni träffas och läsa igenom ert uppdrag – vilka uppdrag som behöver åtgärdas och vad ni vill utveckla och därefter fördelar ni arbetet inom teamet.

 

Teamledare för Arrangemang och Event är Petra Broman. 

Teamledaren ska i sin tur ska ingå i ett föreningsgemensamt team som är kopplat till sektionsteamet. Som teamledare uppdaterar du ditt team med information om de andra sektionernas arbete och föreningsgemensamma uppdrag. 

Du ansvarar även för att tillsammans med ditt team uppdatera sektionen om teamets arbete på bland annat ledarmöten, styrelsemöten inom sektionen eller styrelsemöte för föreningen (du blir kallad till dessa möten) 

 

Det är otroligt givande att sitta med i ett team, där får du möjlighet att påverka hur Sävar IK ska arbeta i framtiden och möjliggör att fler barn kan komma i rörelse. Allt tas upp från stort till smått! 

 

Ser du något annat uppdrag som skulle kunna vara intressant skriv gärna till styrelsens mail, gymnastik@savarik.se

Vi söker personer för uppdragen inom: 

Kommunikation, Träning och tävling, Utbildning, Arrangemang och Event, Sponsor och Försäljning, Klubbstuga och Redskap, Klubbshop.

 

 

Vi behöver all hjälp vi kan få för att detta ska bli så bra som möjligt för sektionen och våra barn! 

 

Självklart ska vi kicka igång teamet med en träff på klubbstugan/online, datum för detta meddelas i slutet av januari – håll utskick i din inkorg efter ett mail från styrelsen. 

 

Det bjuds på gotta (om vi kan ses live) och inspiration! 

 

Med vänlig hälsning 

 

Gymnastiksektionens styrelse

Sävar IK

Info från ledarmötet
2021-11-23 20:53

Hej allihopa! 
Vi har haft ledarmöte och här är några viktiga punkter jag ville dela med mig av:

 

* Vi kommer att avsluta höstterminen den 12 dec, med något särskilt kul planerat!

 

Den 5 december är träningen iställd, pga att Sävaråhallen är bokad för innebandymatch 

 

* Det saknas folk i arbetsgrupperna för gymnastiksektionen, och styrelsen har beslutat att föräldrar från alla gymnastikgrupper ska hjälpas åt att fylla dessa platser. De har beslutat att TVÅ FÖRÄLDRAR från Opalerna ska ingå i gruppen "Arrangemang och Event". Innan den 12 december vill jag ha namnet på (minst) två frivilliga för det här uppdraget - annars kommer jag att lotta två barn i gruppen vars föräldrar behöver ställa upp.

 

* Ingen har väl missat att Umeå ska få vara värd för Rally-VM den 24-27 februari? En av sträckorna kommer gå här i närheten av Sävar och Säver IK har fått äran att vara med som funktionärer! Det innebär ett STORT tillskott i kassan och det kommer att behövas folk! Så notera datumet! Mer info kommer att komma ut senare!

Rally Sweden - en angelägenhet för hela föreningen

 

 

* 26-27 mars kommer Sävar IK hålla en tävling för hela norra regionen, så även då kommer alla grupper bli inblandade i arrangemanget. Det kan handla om bakning, stå i fik eller sekretariat, mm ... Ja, ni vet. Här kommer också mer info lite närmare aktuellt datum.

 

Frågor och funderingar? Maila mig gärna, eller direkt till styrelsen på gymnastik@savarik.se 

 

Hoppas ni har det bra i vintermörkret! 
Allt gott! 🌷

 

Camilla

Gymnastik HT-21
2021-08-16 10:09

Hej allihopa!

 

Glada nyheter! Vi får köra igång med gymnastiken igen i höst! 
NU går det att återanmäla sig! 

- 15 augusti öppnar återanmälan till grupperna för befintliga utövare
- 23 augusti öppnar anmälan för övriga till ev lediga platser

 

Edit: Alltså, om ditt barn har varit med förr, kommer en faktura i appen SportAdmin. När denna är betalad så räknas ditt barn som anmält för terminen! Fakturan ska betalas senast 31 augusti, annars avsägs platsen till förmån för ett nytt barn.

 

Första träningen är söndagen 12/9 kl 17:00-18:00.

Vi kommer behöva hjälp med att sätta upp banan, men efter dess så ser vi gärna så få föräldrar på golvet som möjligt - om ditt barn inte behöver dig kan man sitta och titta på uppe på läktaren 🙂

 

Hoppas vi ses! 🌷

Camilla

Gymnastik VT -21
2021-04-27 21:24

Som ni kanske märker börjar ju våren närma sig, och så även slutet av gymnastiksäsongen.

Läget är ju som det är i denna pandemi, dessvärre, och våren ser nog ut att bli helt gymnastiklös för våra Opaler.

 

Vi får hoppas på att vaccinerna funkar och smittoriskerna sjunkit till hösten, så tar vi nya tag då!

 

Jag skulle bli jätteglad om ni som anmält intresse för att hjälpa mig som ledare kunde höra av er till mig, så får jag era namn svart på vitt :) Maila till milla_c86@hotmail.com

 

Önskar en varm och skön sommar, så håller vi tummar och tår att vi ses till hösten istället!

 

Allt gott! 
Camilla

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Gymnastiksektionen, 10/01 07:53 
Gymnastiksektionen, 03/01 09:58 
Gymnastiksektionen, 01/12 22:37 
Gymnastiksektionen, 14/09 20:02 
Gymnastiksektionen, 27/12 22:23 
Gymnastiksektionen, 31/10 15:44 
Nyheter från föreningen
Sävar Idrottsklubb, 19/01 19:54 
Sävar Idrottsklubb, 13/01 11:26 
Sävar Idrottsklubb, 29/12 17:30 
Sävar Idrottsklubb, 05/12 11:31 
 
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt