Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Fotboll
Flickor 2010

Information matchvärd och Sävarcup
2024-06-09 11:49

Hej,

 

mycket bra kämpat av tjejerna i Skellefteå i helgen! Trist att slutspelet uteblev men nu blickar vi fram mot nästa helg då två seriematcher väntar (fredag och lördag) varav äntligen en hemmamatch! Kom ihåg att se över ansvar för café och matchvärd. På tal om matchvärd så har det tillkommit ytterligare en uppgift för denna roll och det är att se över omklädningsrummen (även om de inte används för matchen man är värd för) för att ev. tömma sopor och sopa golv.

Utöver det så kan vi alla hjälpas åt att se till att fönster och dörrar till caféet och klubbstugan/omklädningsrum är stängda och låsta innan vi lämnar (om inget lag kommer efter). Nyckelgömmorna ska heller inte lämnas öppna då kod och nycklar kan bli tillgängliga för obehöriga.

 

Domare Sävarcupen

I år hålls Sävarcupen 14-15 september så skriv in dessa datum i kalendern då det är obligatoriskt för 10:orna och även de 11:or som gått utbildningen i år att döma matcher denna helg. Denna lista ska fyllas i av tjejerna senast 21 augusti och där finns möjlighet att fylla i om någon föredrar att döma tillsammans med någon annan (detta görs i undantagsfall, gäller egentligen bara F/P-10/11 och väljer man att döma  2 och 2 blir det fler matcher att döma). Man kan även skriva in om det finns tider under dessa dagar som spelarna inte får schemaläggas, till exempel om laget spelar match (detta kan fyllas i när spelschemat för hösten är klart). 

I detta dokument finns information som domarna ska läsa igenom innan cupen.

Nu kommer denna information lång tid i förväg men detta är för att tjejerna ska få god tid på sig att förbereda sig (kommer säkert en påminnelse längre fram :) ).

 

/Jessica

 

 


Nyhetsarkiv
Flytt till Prefab2024-05-31 12:22
Försäljning Klubbkakan2022-05-23 07:21
F10 - Sommaruppehåll2020-06-19 19:16
 
Kommande evenemang
Röda tråden
Tyck till
Våra lag
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt