Sävar IK är Årets idrottsförening i Västerbotten 2019!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Gymnastik & Hopprep
Opaler - Barngymnastik 2016

Terminsstart VT -22
2022-01-12 20:02

Hej alla Opaler, gamla såväl som nya!

 

💎

 

Välkomna till en ny termin med gymnastik! 

 

Vi börjar terminen nu på söndag den 16 januari kl 17:00 på Sävaråhallen. Vi använder oss som vanligt av omklädningsrum 1 och kommer ihåg att tvätta händer före och efter träning. ALLA barn skall vara barfota eller ha på sig mjuka plastsockor (tänk i stil med sockiplast) - inga gymnastikskor. Långt hår skall sättas upp i tofs eller fläta.

 

Tänk på att SVARA på de kallelser som skickas ut via SportAdmin! För er nya som inte är bekant med appen går den att ladda ner från App Store eller Google Play via länkarna i introt till gruppen. 

Vi har också en grupp på Facebook som ni är välkomna att gå med i!

 

Vi vill fortsatt påminna föräldrar om att så få som möjligt skall vara på golvet, så klarar era barn er utan er rekommenderar vi att ni slår er ner på läktaren ovanför.

- Med det sagt vill vi också ha hjälp att sätta upp redskapen inför varje träning, så kom gärna 10 minuter tidigare, så behöver banbygget inte ta så mycket av ordinarie träningstid.

 

Då jag (fortfarande) är ensam ledare för gruppen söker jag ännu med ljus och lykta efter någon som kan hjälpa mig att leda alla våra superduktiga barn. Där ingår lite planering inför träningarna och kanske håller du i uppvärmning/nedvarvning? 

Ställer du upp ingår utbildning via sektionen samt anmälningsavgift för ditt barn. Och dessutom en jätterolig uppgift! 

 

TÄNK PÅ ATT AVREGISTRERA ERA BARN om ni inte vill fortsätta med gymnastiken! Vi ser ett antal namn på medlemslistan som mycket sällan eller faktiskt aldrig har varit med. Det finns så många barn som vill få plats i gymnastikgrupperna, i alla åldrar, så det vore synd att platserna "står tomma"...

 

Till sist vill jag bara tillägga att jag tycker det är jätteroligt att få vara tillsammans med era barn och gympa, se dem lära sig nya saker och hur deras självförtroende och personligheter växer. Ni har underbara ungar!

 

Vi ses!

Med vänlig hälsning!

 

Camilla Carlström

ledare för Opalerna 


Nyhetsarkiv
Terminsstart VT -222022-01-12 20:02
Info från ledarmötet2021-11-23 20:53
Gymnastik HT-212021-08-16 10:09
Gymnastik VT -212021-04-27 21:24
Gymnastik VT -212021-01-28 16:58
 
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt