Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävar Idrottsklubb
Korpen

Broarna Runt Quiz
Våren 2020 har blivit annorlunda på många sätt. På grund av Corona kommer det inte bli något traditionellt Broarna Runt med masstart. Vi kommer istället att arrangera ett GPS Quiz längst samma vackra sträckning som vi brukar. 

 Du kan gå, springa eller rulla och svara på tipsfrågor Broarna Runt i Sävar. Varje vecka på måndagar fram till midsommar kommer nya tipsrundor ut. Det är gratis att vara med. 


Så här gör du:

  1. Ladda ner appen Tipsrundan
  2. Scanna QR koden som finns på Sävar IK/Korpens hemsida eller den som sitter bredvid ”Hjäratat” mitt i Sävar (aktivera platsåtkomst och mobildata på din mobil)
  3. Skriv ditt för och efternamn
  4. Klart att gå, lycka till!


Du startar quizet vid ”Hjärta” i Sävar. Gå Broarna Runt och följ kartan i appen. När du kommer inom 30 meter till en tipsfråga dyker frågan upp i appen. Svara på frågan och fortsätt vandra eller spring. Varje vecka lottas en vinst ut från någon av Sävars lokala sponsorer. För att vara med i utlottningen behöver du vara med i Sävar IK eller PRO.


V. 21 Intersport (priset hämtas  på Sporthuset i Umeå).

V. 22 Frisörerna

V. 23 Karolinas Medicinska Fotvård 

V. 34 Sävar kanotuthyrning

v. 35 ICA Supermarket Sävar


Vinnaren presenteras i början på varje ny vecka på Sävar IK/Korpens hemsida.  Vinnaren måste hämta sitt pris hos den lokala sponsorn. 


Sävar IK/Korpen är stolt samarbetspartner med Umeå Energi.

Umeå Energi stödjer föreningar som vill skapa en mer hållbar Umeåregion. 

Tipsrundan Broarna Runt v.23
2020-06-01 07:08
Broarna Runt V.23 har Karolinas Medicinska Fotvård som sponsor där man kan vinna priser. Umeå Energi är möjliggörare för alla tipsrundor och det kommer därför att bli frågor kring energi och hållbarhet v. 23. Är ni flera i familjen låt fler delta eftersom det ökar era vinstchanser. Vinnaren utses genom lottning bland deltagare som genomfört Quizet oavsett resultat (det viktiga är att delta och promenera). Det finns även ett barn Quiz denna vecka. Välkommen att delta!
Så här gör du:
Ladda ner appen Tipsrundan
Scanna QR koden bredvid eller den som finns på Sävar IK/Korpens hemsida eller den som är utskriven och sitter bredvid ”Hjärtat” mitt i Sävar (aktivera platsåtkomst och mobildata på din mobil)
Skriv ditt för och efternamn
Klart att gå, lycka till!
Du startar quizet vid ”Hjärta” i Sävar. Gå Broarna Runt och följ kartan i appen. När du kommer inom 30 meter till en tipsfråga dyker frågan upp i appen. Svara på frågan och fortsätt vandra eller spring.
Och vinnare v. 22 är...
2020-06-01 06:31
Agnes och Astrid Oppman, samt Linda Olofsson är vinnarna i Tipsrundan Broarna Runt v.22. Grattis! Priserna finns att hämtas hos FRISÖRERNA. Denna vecka var det 105 deltagare vilket är rekord! En bidragande faktor kan ha varit det fina vädret och Pokemonfrågorna. 
Kan du något om Pokemon?
2020-05-25 10:22
Familj och barn quizet v.22 handlar om Pokemon figurer
Kan du något om Pokemon? Nu har du chansen att visa dina kunskaper i veckans familje-quiz Broarna Runt. Är ni flera i familjen låt fler delta eftersom det ökar era vinstchanser. Vinnaren utses genom lottning bland deltagare som genomfört Quizet oavsett resultat (det viktiga är att delta och promenera). Broarna Runt V.22 har FRISÖRERNA som sponsor. 
2020-05-25 10:12
Scanna denna om du vill gå med vuxen frågor
Broarna Runt V.22 har FRISÖRERNA som sponsor. Det innebär att några frågor är relaterade till HÅR! :) Eftersom det är både pingst och morsdag till helgen kommer också några frågor på detta tema. Är ni flera i familjen låt fler delta eftersom det ökar era vinstchanser. Vinnaren utses genom lottning bland deltagare som genomfört Quizet oavsett resultat (det viktiga är att delta och promenera). Det finns även ett barn Quiz denna vecka med Pokemon frågor. Välkommen att delta!
GPS-quiz Broarna Runt för barn och familjer v.21
2020-05-18 11:11
Scanna QR koden eller den som sitter på papper bredvid ”Hjärtat” mitt i Sävar
På allmän begäran kommer det att finnas två quiz varje vecka. Ett för familjer och barn, samt ett för äldre. Priserna från sponsorenra gäller för båda så att man kan som familj göra båda quizen och på så sätt öka sina chanser att vinna. Alla som är med i Sävar IK och PRO har chans att vinna. Kom bara ihåg att skiva ditt för-och efternamn så att vi kan hitta dig i medlemsregistret och komma i kontakt med dig som vinnare. 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Korpensektionen , 03/06 20:16 
Korpensektionen , 13/05 22:21 
Korpensektionen , 11/05 15:56 
Korpensektionen , 27/04 22:11 
Korpensektionen , 27/04 20:40 
Nyheter från föreningen
Sävar Idrottsklubb, 26/05 08:22 
Sävar Idrottsklubb, 20/05 10:41 
Sävar Idrottsklubb, 12/05 23:36 
Sävar Idrottsklubb, 07/05 10:46 
Sävar Idrottsklubb, 20/04 08:08 
 
Stöd Sävar IK
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt