Sponsra Sävar IK varje gång du handlar på ICA Sävar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävar Idrottsklubb
Idrott till glädje för alla
RÖDA TRÅDEN

 
Tränare

Ansvarar för träningar och matchspel.

Sammandrag

Ansvarar för lagets hemmasammandrag, 1-2/år. Kallar klubbarna i närområdet, gör ett spelschema, gör arbetsschema för sammandragsdagen. Lathund att följa och kontaktperson i styrelsen finns. 

 

 

Logistik (från U12)

Samordnar lagets resor till sammandrag. Representant i styrelsen sköter bokningar och representanten har kontakten med bussbolaget inför resor. Samordnar de personer som går EMP-utbildning för laget (sekretariat). 

 

 

Försäljning

Samordnar den sektionsgemensamma försäljningen, en per år. Information kommer från styrelsen som representanten tar vidare till laget och sköter utlämning av varor och betalning. 

 

 

Lagledare/Kommunikation

I samarbete med tränare om vilken information som ska skickas ut till laget, ansvar för närvaroregistrering. Sköter lagsidan på Sävar IKs hemsida

 

 

Kläder och material

Samordnar lagets matchkläder och eventuell klädbeställning (träningsoveraller, väskor och liknande). Deltar på 2 inventeringar av sektionens förråd per år tillsammans med de andra lagens representanter. 

 

 

Arbete

Samordnar lagets arbeten. Sävar IK och GUIF arrangerar tillsammans Umeå Handbollsfestival (UHF) med start på Trettondag jul och tre dagar. (fr-sö). Här arbetar sektionens samtliga lag. Representant finns i styrelsen som sköter planeringen kring UHF och ger representanten information att föra vidare till laget och ansvarar att "fylla lagets arbetspass" . 

 

 

 
Anmälan till aktivitet
Kommande evenemang
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt