Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävar Idrottsklubb
Korpen

GPS-quiz Broarna Runt för barn och familjer v.21
2020-05-18 11:11
Scanna QR koden eller den som sitter på papper bredvid ”Hjärtat” mitt i Sävar
På allmän begäran kommer det att finnas två quiz varje vecka. Ett för familjer och barn, samt ett för äldre. Priserna från sponsorenra gäller för båda så att man kan som familj göra båda quizen och på så sätt öka sina chanser att vinna. Alla som är med i Sävar IK och PRO har chans att vinna. Kom bara ihåg att skiva ditt för-och efternamn så att vi kan hitta dig i medlemsregistret och komma i kontakt med dig som vinnare. 
Våren 2020 har blivit annorlunda på många sätt. På grund av Corona kommer det inte bli något traditionellt Broarna Runt med masstart. Vi kommer istället att arrangera ett GPS Quiz längst samma vackra sträckning som vi brukar. 

 Du kan gå, springa eller rulla och svara på tipsfrågor Broarna Runt i Sävar. Varje vecka på måndagar fram till midsommar kommer nya tipsrundor ut. Det är gratis att vara med. 


Så här gör du:

  1. Ladda ner appen Tipsrundan
  2. Scanna QR koden som finns på Sävar IK/Korpens hemsida eller den som sitter bredvid ”Hjärtat” mitt i Sävar (aktivera platsåtkomst och mobildata på din mobil)
  3. Skriv ditt för och efternamn
  4. Klart att gå, lycka till!


Du startar quizet vid ”Hjärta” i Sävar. Gå Broarna Runt och följ kartan i appen. När du kommer inom 30 meter till en tipsfråga dyker frågan upp i appen. Svara på frågan och fortsätt vandra eller spring. Varje vecka lottas en vinst ut från någon av Sävars lokala sponsorer. För att vara med i utlottningen behöver du vara med i Sävar IK eller PRO.


V. 21 Intersport (priset hämtas  på Sporthuset i Umeå).

V. 22 Frisörerna

V. 23 Karolinas Medicinska Fotvård 

V. 34 Sävar kanotuthyrning

v. 35 ICA Supermarket Sävar


Vinnaren presenteras i början på varje ny vecka på Sävar IK/Korpens hemsida.  Vinnaren måste hämta sitt pris hos den lokala sponsorn. 


Sävar IK/Korpen är stolt samarbetspartner med Umeå Energi.

Umeå Energi stödjer föreningar som vill skapa en mer hållbar Umeåregion. 
 
Stöd Sävar IK
Våra samarbetspartners
Senaste sävarnytt