Hoppa till sidans innehåll

Återigen nominerade till Årets idrottsförening

21 MAJ 2019 16:30
Hela Sävars IK är finalnominerade top-5 i Västerbottens idrottsförbunds utmärkelse Årets idrottsförening för tredje året i rad. Mycket hedrande. Onsdagen den 22 maj delas priset ut under Mötesplats Lycksele och vi är på plats. Håll tummarna!
  • Skapad: 21 MAJ 2019 16:30

- Bara att vara nominerad tillsammans med dessa fantastiska föreningar* i top-5 är hedrande, säger ordförande Staffan Norin. Det är verkligen ett kvitto på allt jobb som görs och att omvärlden också ser det. Det ger verkligen mycket energi. Det slår mig också att nomineringen för varje år lyfter upp nya saker. Vi är en förening i ständig rörelse och utveckling, precis som vi vill vara. 

Nomineringen

Sävar IK är en bred förening i ständig utveckling. Sävar IK erbjuder fotboll, gymnastik och hopprep, handboll, innebandy och Korpen motion och är ständigt öppna för att utforska nya områden inom idrott och hälsa. Sävar IK har ett långsiktigt och strukturerat sätt att arbeta och tittar brett när det gäller att attrahera olika målgrupper och att utveckla föreningens kompetenser. Under 2018 har föreningen haft extra fokus på temat "hållbart och jämställt” och har bland annat startat upp Korpen motion, erbjudit lovaktiviteter, arrangerat Sävar Camp, blivit certifierad partner till Fairpay och genomfört ett ambitiöst utvecklingsarbete för föreningens ledare. Föreningens värdegrund, ”Alltid ett föredöme!” syns tydligt i verksamheten och Sävar IK är en inkluderande kraft som engagerar hela samhället.

På kvällen onsdagen den 22:a delas priset ut. Per Höglund och Maria Berkvist kommer att representera oss vid Mötesplats Lycksele, där priset delas ut. Håll tummarna!

*övriga nominerade föreningar är Röbäcks IF, Tannbergskolans IF, Umeå Orienteringsklubb och Umeå Simsällskap

Skribent: Niclas Bromark
Epost: Adressen Gömd

Senaste SävarNytt

 

Tidigare nummer hittar du här.

______________________________

______________________________ 

Våra samarbetspartner

 

 

 

 

Adidas logo 200 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Postadress:
Sävar IK
Aspvägen 30
91831 Sävar

Kontakt:
Tel: 0702324200
E-post: This is a mailto link

Se all info