Hoppa till sidans innehåll

Handbollssektionen


Här kommer lite matnyttig information inför YES-projektets dagar på Teneriffa
 

Restider Teneriffa

(2017-10-20 22:13)
Många har frågat om flygtiderna till Teneriffa nästa vecka. Här kommer de.
 
Under kvällens samlades åtta tappra ledare ur handbollssektionen för att presentera vår sektion och få lära känna Maria och hennes projekt. Här kommer en sammanfattning för dig som inte var med.
 
Den 11-12 november har vi ett övernattningssammandrag i P14 i Sävar. Det är stort arrangemang för en liten föräldragrupp varför hela sektionen behöver hjälpa till. Läs mer här.
 
På måndagen startade säsongen upp igen och det var den bästa säsongsstarten hittills. Grymt jobb av många inblandade.
 
Den 23 september genomförs årets sekretariatsutbildning, sista anmälan den 15:e. Varje lag på stor plan behöver ha två stycken på kursen. Läs mer och anmäl dig här.
 
Här kommer lite uppdatering på läget i förberedelserna för vårt utbyte på Teneriffa, bland annat en avsevärt höjd egenavgift.
 
Under kvällen har vi genomfört infomöte om YES-projektet, vårt Erasmus+ utbyte på Teneriffa i anslutning till höstlovet. Här kommer lite information om detta.
 
Sävar IK handboll har blivit beviljad medel från EU och ERASMUS+ för utbyte med Spanien och Club Balonmano Arona.
 
På handbollsplanen är det stilla och lugnt så här års. Vi sidan av händer desto mer. Här kommer ett axplock.
 
Vid årsmötet den 14 juni valdes domarlegenden Jan-Olof ”Snöret” Sjöström till ordförande för en delvis nybildad styrelse för Västerbottens handbollsförbund.
 

Handbollsskola vecka 33

(2017-06-15 19:11)
Den 14 - 17 augusti anordnar våra kompisar i GUIF, tillsammans med Svenska handbollsförbundet, handbollsskola för barn födda 2006-2010. Läs mer och anmäl dig på GUIFs hemsida.
 
Nu är alla lag anmälda inför nästa säsong. Åtta ”storplans-lag” är anmälda i olika serier. Till detta kommer ett antal miniplans-lag ur E- och D-ungdom. Dessa anmäls dock för varje sammandrag.
 
Under lördagen samlades 17 handbollsledare för årets upplaga av Handbollens utvecklingsdag. Reflektion, utvärdering, samtal och planering präglade dagen, som leddes av Linda Hjortborg från SISU.
 
Den 29 april bjuder Västerbottens handbollsförbund till en inspirationsdag för alla handbollsledare i länet, under ledning av bland andra vår egen Frédéric Pons
 

Senaste SävarNytt

 

Tidigare nummer hittar du här.

__________________________________

 

__________________________________

 

__________________________________ 

 

Hos vår samarbetspartner
hittar du alltid bra tips!

 

 

 

Adidas logo 200 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Postadress:
Sävar IK
Aspvägen 30
91831 Sävar

Kontakt:
Tel: 070 232 42 00
E-post: This is a mailto link

Se all info