Hoppa till sidans innehåll

Handbollssektionen


Ledarmöte 21 oktober

(2018-10-14 22:22)
På söndag den 21 oktober är det dags för nästa ledarmöte. Vi stannar upp reflekterar, återkopplar och uppdaterar planen framåt. Vi träffas 18.00-20.30 i Klubbstugan.
 

Sävaråhallen öppen igen

(2018-10-03 19:00)
Under eftermiddagen fick vi meddelande om att reparation, besiktning och sanering av Sävaråhallen är klar, och den är därmed är öppen för spel igen, åtminstone tillfälligt. Jippie!
 
På grund av ett stopp i avloppet och tillhörande översvämning är Sävaråhallen stängd i början av vecka 40, minst intill onsdag 3 oktober. Nya besked kommer när vi får dem.
 
På söndag 23/9 10.00-13.00 kör Maria Bergkvist tränarutbildning. Den är obligatorisk för alla som tränar D- och E-ungdom, men vi ser gärna att alla tränare finns på plats.
 
Tisdagar klockan 16.00 kör vi bollek för barn födda 2012. Ni kan anmäla er här.
 
Några av våra äldre lag har redan varit igång några veckor, men nu till veckan börjar resten. På tisdag den 18:e är det premiär för flera av våra lag. Träningstiderna hittar du i respektive lags kalender.
 

Tacos och säsongsupptakt

(2018-09-04 22:44)
På söndagskvällens samlades drygt 20 ledare i handbollssektionen för att starta upp säsongen. En trevlig Tacomiddag inledde en kreativ och givande kväll.
 
120 hamburgare, oräkneliga liter saft och massor av handbollslek. I fredags var det kick-off för våra yngsta handbollsspelare. Vädret och vår fina multi-arena visade upp sig från sin bästa sida.
 
Den 31 augusti bjuder vi in till kick-off för alla handbollsintresserade barn födda 08-12 på Multin. Ta med familjen! Aktiviteter för alla barn. Vi bjussar på hamburgare. Välkomna!
 
Den 2 september har vi sässongsupptakt för alla ledare i handbollssektionen, både de med och de utan träningsoverall. Vi startar 16.30 och börjar med middag. Du anmäler dig här, där du också har möjlighet att bidra med ämnen. Välkomna!
 
Mitt i den hetaste sommarvärmen arbetar vi för fullt med vinterns stora nyhet; Umeå Handbollsfestival som spelas 3-5 januari. Spara datumet och hjälp oss sprida ordet!
 
Den 2 september genomför vi stor säsongsupptakt för nästa säsong. Då vill vi ha alla ledare - med och utan träningsoverall - samlade för en kväll i Klubbstugan.
 

Ett stort tack

(2018-05-27 14:15)
Ett stort tack till alla i handbollssektionen som var med och bidrog med hårt arbete då Norra Skogsägarna invigde sin nya såglinje igår.
 
På lördag är det åter dags för handbollens utvecklingsdag. Alla ledare är välkomna, oavsett om du verkar i träningsoverall eller inte. Linda från SISU vägleder oss under dagen, precis som ifjol. Vi håller till i Klockargården. Du anmäler dig här.
 
Nu är det dags för vår årliga utvärdering. Vi vill ha svar ifrån alla i sektionen; spelare, ledare och föräldrar. Ju fler som fyller i, desto bättre.
 

Senaste SävarNytt

Tidigare nummer hittar du här.

__________________________________

 

__________________________________

 

__________________________________ 

 

Hos vår samarbetspartner
hittar du alltid bra tips!

 

 

 

Adidas logo 200 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Postadress:
Sävar IK
Aspvägen 30
91831 Sävar

Kontakt:
Tel: 070 232 42 00
E-post: kansliet@savarik.se

Se all info