Handbollssektionen - Sävar IK - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Handbollssektionen


Mitt i den hetaste sommarvärmen arbetar vi för fullt med vinterns stora nyhet; Umeå Handbollsfestival som spelas 3-5 januari. Spara datumet och hjälp oss sprida ordet!
 
Den 2 september genomför vi stor säsongsupptakt för nästa säsong. Då vill vi ha alla ledare - med och utan träningsoverall - samlade för en kväll i Klubbstugan.
 

Ett stort tack

(2018-05-27 14:15)
Ett stort tack till alla i handbollssektionen som var med och bidrog med hårt arbete då Norra Skogsägarna invigde sin nya såglinje igår.
 
På lördag är det åter dags för handbollens utvecklingsdag. Alla ledare är välkomna, oavsett om du verkar i träningsoverall eller inte. Linda från SISU vägleder oss under dagen, precis som ifjol. Vi håller till i Klockargården. Du anmäler dig här.
 
Nu är det dags för vår årliga utvärdering. Vi vill ha svar ifrån alla i sektionen; spelare, ledare och föräldrar. Ju fler som fyller i, desto bättre.
 

Handbollens dag 21 april

(2018-04-03 19:58)
Den 21 april kör vi åter Handbollens dag i Sävaråhallen. Vi avslutar med Tacobuffé i matsalen. Du anmäler dig här.
 
Från och med idag den 26 februari och (minst) sex veckor framöver är B-hallen i Sävar stängd för reparation av taket, som ju haft mer och mindre läckage i princip hela säsongen.
 
 

Anmälan Sundsvall Cup

(2018-01-21 17:46)
Här kommer anmälan till årets Sundsvall cup, allt för att vi ska kunna beställa gästkort. Vi vill ha in anmälan denna vecka.
 
Här kommer lite matnyttig information inför YES-projektets dagar på Teneriffa
 

Restider Teneriffa

(2017-10-20 22:13)
Många har frågat om flygtiderna till Teneriffa nästa vecka. Här kommer de.
 
Under kvällens samlades åtta tappra ledare ur handbollssektionen för att presentera vår sektion och få lära känna Maria och hennes projekt. Här kommer en sammanfattning för dig som inte var med.
 
Den 11-12 november har vi ett övernattningssammandrag i P14 i Sävar. Det är stort arrangemang för en liten föräldragrupp varför hela sektionen behöver hjälpa till. Läs mer här.
 
På måndagen startade säsongen upp igen och det var den bästa säsongsstarten hittills. Grymt jobb av många inblandade.
 
Den 23 september genomförs årets sekretariatsutbildning, sista anmälan den 15:e. Varje lag på stor plan behöver ha två stycken på kursen. Läs mer och anmäl dig här.
 

Senaste SävarNytt

Tidigare nummer hittar du här.

__________________________________

 

__________________________________

 

__________________________________ 

 

Hos vår samarbetspartner
hittar du alltid bra tips!

 

 

 

Adidas logo 200 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Postadress:
Sävar IK
Aspvägen 30
91831 Sävar

Kontakt:
Tel: 070 232 42 00
E-post: kansliet@savarik.se

Se all info