Hoppa till sidans innehåll

Succé för Sävar IK vid Idrottsgalan

2017-02-27 08:25
Sävar IK var nominerade för pris i tre olika klasser vid tisdagens Idrottsgala i Umeå och åkte hem med två bucklor.
  • Uppdaterad: 2017-06-29 10:48

Idrottsgalan i Umeå gick av för andra gången i tisdags. Galan erbjuder en fantastisk möjlighet för den breda föreningsidrotten att få plats i rampljuset tillsammans med elitidrotten, som ju är mer van med just rampljus. Sävar IKs fem sektioner var representerade på galan och glada mottagare av pris på scenen.

Nominerad i tre klasser

Sävar IK var vid galan nominerad i tre olika klasser:

  • Årets ungdomsidrottsförening
  • Årets mest hållbara förening,
  • Årets jämställdhetspris

Utdelningen blev fantastisk för Sävars del. Vi vann priset för Årets ungdomsidrottsförening samt Umeå energis pris årets mest hållbara förening. Alldeles strålande!

- Så himla roligt att vi får betalt för vårt hårda arbete, säger fotbollssektionens ordförande Per Höglund, som har stor del i den förflyttning föreningen gjort. - Vi lever efter devisen ”så många som   möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt” vilket fått ett fantastiskt genomslag.

Hela Sävars IK

Tajmingen är perfekt. Sävar IKs styrelser har under 2016 arbetat i ett utvecklingsarbete där ny vision, verksamhetsidé, värdegrund och fokusområden arbetats fram.

- Det var tre helt perfekta kategorier vi var nominerade i, säger Sävar IKs ordförande Staffan Norin. Vi strävar efter att vara en stark breddförening för hela Sävar. Hållbarhet och jämställdhet är två tydliga värdegrundsområden. Förslaget till vision, som ska läggas fram för beslut på årsmötet den 26 mars, lyder Hela Sävars IK. Tillsammans bygger vi Europas aktivaste befolkning. Jag kunde inte ha drömt om en bättre start, avslutar Staffan.

 

Skribent: Niclas B via Inge N
Epost: Adressen Gömd

Senaste SävarNytt

 

Tidigare nummer hittar du här.

__________________________________

 

__________________________________

 

__________________________________ 

 

Hos vår samarbetspartner
hittar du alltid bra tips!

 

 

 

Adidas logo 200 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Postadress:
Sävar IK
Aspvägen 30
91831 Sävar

Kontakt:
Tel: 070 232 42 00
E-post: This is a mailto link

Se all info