Hoppa till sidans innehåll

Rapport från styrelsemötet 11 juni

2017-06-20 16:24
Den 11 juni genomfördes årets 6:e möte med föreningsstyrelsen. Här kommer en kort rapport.
  • Uppdaterad: 2017-06-29 10:48

Arbetsgruppen tidsfördelning

Efter en diskussion på årsmötet har styrelsen tillsatt en arbetsgrupp för att se över fördelning av tider i hallen. Arbetsgruppen har träffats tre gånger och arbetat fram ett styrdokument som utgår från vår nya verksamhetsidé. Dokumentet syftar till att optimera användandet av hallarna, på dags-, vecko- och årsbasis. Ju mer idrott vi kan fylla hallarna med, desto bättre. Dokumentet syftar också till att - utifrån ett helhetsgrepp -  skapa tydliga riktlinjer för fördelning mellan idrotter som upplevs rättvisa, transparenta och anpassade efter verksamheterna.

Styrelsen godkänner att arbetsgruppen fortsätter och genomför årets fördelning av tider i enlighet med dokumentets beskrivna plan och kommer att fastställa själva styrdokumentet vid nästa styrelsemöte.

Årets fördelning av träningstider för nästa säsong (att gälla 1/10-15/4) är alltså igång. Just nu finns tider fördelade sektionsvis och nu sker fördelning till lag och träningsgrupper. Gruppen möts igen senast den 15 augusti för att reda ut eventuella krockar och konflikter.

Uppföljning av strategiarbete och rekrytering

Staffan redovisar för arbetet med rekrytering av en barn- och ungdomsanvarig i Sävar IK. Fem stycken är utvalda att genomföra intervjuer. Vi återkommer så fort som rekryteringen är klar.

Save the date: Styrelsen strategidag den 27 augusti

Styrelsen genomför sin årliga strategidag den 27 augusti, preliminärt i Skeppsvik. Kallade är samtliga styrelseledamöter i föreningsstyrelsen och de fem sektionsstyrelserna. Eventuellt kan också andra nyckelpersoner tillkomma.

Ingen jordgubbsförsäljning denna sommar.

Styrelsen fattade vid mötet beslut om att Sävar IK inte kommer att engagera sig i glass- och jordgubbsförsäljning denna sommar.

Mötet genomfördes inte i Klubbstugan utan hemma hos en av styrelsens ledamöter. Lagfotot från Gräsmarks GOIF kan vara en ledtråd var vi var någonstans. Kan du hitta ledamoten?

 

Trevlig sommar!

Skribent: Niclas Bromark
Epost: Adressen Gömd

Senaste SävarNytt

 

Tidigare nummer hittar du här.

__________________________________

 

__________________________________

 

__________________________________ 

 

Hos vår samarbetspartner
hittar du alltid bra tips!

 

 

 

Adidas logo 200 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

Postadress:
Sävar IK
Aspvägen 30
91831 Sävar

Kontakt:
Tel: 070 232 42 00
E-post: This is a mailto link

Se all info